D'ale lu' Ianculescul

Afla acum totul despre banda expandabila de la Roof Home Design. Vezi detalii si beneficii aici

Te-ai hotarat sa-ti faci o casa, iar acum ai ajuns la capitolul acoperisului. Mesterul cu care lucrezi ti-a mentionat ca va include in manopera banda expandabila si buretii de etansare dreptunghiulari, pe care i-a cumparat de la Roof Home Design. Probabil, din curiozitate, ai cautat pe internet ce inseamna, iar asa ai ajuns la acest articol. Mai jos vei afla!

Ce este banda expandabila?

Banda expandabila pentru acoperis este un material versatil utilizat pentru a sigila diverse imbinari, goluri si rosturi pe acoperisuri, facandu-le, astfel, impermeabile. Aceste benzi sunt confectionate dintr-o bandă elastica, autoadeziva, din spumă cu suspensie acrilica modificata cu o densitate mare.

Banda se extinde de pana la 5 ori din inaltimea ei initiala si sunt  rezistente la intemperii, fiind optime pentru acoperisul tau. Care sunt cateva specificatii tehnice ale acesteia si ce inseamna?

  • Atunci cand este impachetata, banda este comprimata intr-o rola densa, iar atunci cand o folosesti, dimensiunea sa se expandeaza de pana la 5-6 ori.
  • Este rezistenta la UV si intemperii, adica nu se va deteriora in timp.
  • Este foarte densa si nu lasa apa sa treaca. In schimb, vaporii de apa pot sa se evapore prin aceasta banda.
  • In magazinul Roof Home Design, vei gasi banda expandabila de dimensiuni diferite, fiind disponibile modele intre 10x10x12.5m si 40x30x5,6m.
  • Datorita proprietatilor de expandare, umple orice gol. Se adapteaza la formele si denivelarile suprafetei pentru a impiedica patrunderea apei.

Beneficiile pe care le vei descoperi la o banda expandabila

In primul rand, banda expandabila este usor de aplicat, avand autoadeziv puternic pe o parte. Datorita proprietatilor mai sus mentionate, etanseaza eficient majoritatea suprafetelor ale unui acoperis.

De asemenea, multumita durabilitatii excelente, costurile sunt acoperite prin simplu fapt ca nu vei avea nevoie sa o inlocuiesti prea des. Totusi, probabil te intereseaza cat costa, iar aici iti mentionam ca ofertele pe care le vei gasi la Roof Home Design nu sunt deloc de neglijat. Vei gasi banda expandabila la un pret avantajos.

Din categoria benzilor expandabile fac parte si banda cerata triunghiulara, dar si burete etansare dreptunghiular. Hai sa povestim cate putin si despre aceste doua produse. Care este diferenta?

Despre banda cerata triunghiulara, pe scurt

Acest accesoriu pentru acoperis este potrivit nu doar pentru sigilarea doliilor (locul unde se intalnesc doua versante ale unui acoperis), ci si pentru etansarea flanselor de fereastra din acoperis. Se muleaza perfect datorita structurii materialului, prevenind astfel patrunderea zapezii sau a apei sub invelitoarea acoperisului. Banda cerata triunghiulara se monteaza sub dolie pentru a preveni daunele provocate de pasari.

Buretele de etansare dreptunghiular si folosul lui

Este un produs pe care mesterii il prefera in locul benzii cerate triunghiulare, deoarece are o densitate mai mare, insa nu poate fi expus la razele UV. Are acelasi folos ca si banda cerata, ambele fiind folosite in dolii, dar si pentru a acoperi golurile din tigla de camp. Ambele au un adeziv puternic si pot beneficia, astfel, de o fixare ferma. In functie de buget si nevoi, vei putea alege produsul potrivit pentru tine, iar daca nu stii care este alegerea optima, nu ezita sa intrebi!

La Roof Home Design, vei gasi profesionalism, raspunsuri la micile tale curiozitati despre acoperis si o gama larga de produse de calitate. Comanda acum online!

Contact:

0740.843.297

0771.104.257

office[@]roof-shop.ro

Related Posts

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Leave a Reply