Yload – platforma pe care transportatorii si expeditorii se intalnesc

October 18, 2021 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Yload este acea platforma care aduce mai aproape transportatorii de expeditori astfel incat comunicarea sa se realizeze mult mai eficient. Cu ajutorul tehnologiei si a acestei platforme cei care vor sa transporte marfa pot gasi mult mai usor un transportator pe care il pot alege. Acestia din urma au toate informatiile disponibile astfel incat aceasta alegere sa poata fi realizata cat mai repede.

Sunt disponibile si abonamente pentru fiecare dintre acestia care vin cu o multime de avantaje. Este o platforma care a revolutionat transportul marfurilor, care era necesara si care rezolva mai multe probleme. Un plus este faptul ca cele doua parti comunica mult mai usor si rezolva posibilele probleme care ar putea sa apara din timp.

Abonamentele yload

Transportatorii pot alege diverse tipuri de abonamente pe yload.ro. Abonamentele care sunt facute pentru 1, 6 sau 12 luni includ mai multe avantaje. La acestea camioanele au tracking GPS astfel incat expeditorii sa vada in timp real unde se afla.

De asemenea au parte de dispecerat in orice moment, inclusiv in weekend. Astfel pot rezolva mult mai repede si mai usor orice problema identificata. Alaturi de acestea beneficiaza de mai multe avantaje care le usureaza cu adevarat munca.

Cei interesati pot incerca si abonamentele pentru 7, 13 si 25 de luni la care primele 30 de zile sunt gratuite. Soferii care dispun de astfel de abonamente au posibilitatea de a descoperi ce transporturi au de facut cele peste 1000 de companii premium disponibile.

Toti cei interesati de mai multe informatii despre cum functioneaza platforma si tot acest proces implicit, pot stabili o intalnire cu un expert yload. O astfel de intalnire dureaza 30 de minute si tu stabilesti ora la care esti disponibil.

Toate informatiile de care ai nevoie

Atunci cand accesezi platforma poti cauta atat marfuri disponibile, daca intri in calitate de transportator, cat si camioane disponibile, daca esti in calitate de expeditor. Toate informatiile de care ai nevoie sunt disponibile.

In cazul camioanelor poti vedea pretul per km, tipul de autovehicul, marca, anul si alte aspecte care te pot interesa. Cei care vor sa trimita marfa trebuie sa adauge toate informatiile necesare. Printre acestea se enumera marfa pe care o transporta, greutatea acesteia, locatia de la care pleaca si unde trebuie sa ajunga si alte informatii de acest gen.

Deci fiecare dintre cele doua parti dispune de toate informatiile necesare astfel incat sa gaseasca ceea ce are nevoie. Acceseaza site-ul pentru a afla mai multe informatii despre cum functioneaza yload.ro.

Contact:

0040377101515

comanda@yload.ro


Tags: ,

Leave a Reply