vreau.samerg.ro

June 7, 2012 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Zilele trecute am primit un mail, in care cineva imi solicita sa ii fac un review la vreau.samerg.ro, o platforma cu locatiile din Romania.
Persoana care a solicitat reviewul este chiar omul care dezvolta acest proiect si m-am simtit mandru ca a apelat la mine, inseamna ca bloggeri au un cuvant de spus in online-ul din Romania, inseamna ca ianculescul.com are un cuvant de spus in blogosfera romaneasca.

In timp ce scriu acest articol sunt cu un ochi pe vreau.samerg.ro si salut initiativa echipei care a gandit acest nou proiect din online. Probabil ca acum multi se gandesc ca am acceptat sa scriu articolul, doar pentru a face reclama siteului contra unei sume de bani. Vreau sa va zic ca am acceptat sa scriu acest review, deoarece mi-a placut ideea platformei vreau.samerg.ro, am acceptat deoarece avem nevoie de un astfel de site, iar eu voi sustine acest proiect online.

Cu cateva zile in urma am fost in Bucovina, am facut un tur in care am vizitat mai multe orase si locuri din Bucovina. Cazarea am gasit-o pe Google, am gasit un site de turism, nisat pe “cazari”, iar in functie de preturile pe care le ofereau pensiunile si in functie de recenziile pe care le aveau pe acel site, am ales pensiunile si orasele in care voi dormi. Am stat o noapte si in Radauti, un mic oras din judetul Suceava, dar foarte frumos. Pe acel site era o pensiune, nu vreau sa ii mai dau numele, care nu era foarte ieftina, insa era foarte laudata pe site, numai recenzii in care erau doar laudati, nicio critica. Vreau sa va zic ca atunci cand am ajuns la pensiune, personalul era sub orice critca, erau foarte gretosi, nimic din ce era pe acel site, nu era adevarat. Acesta este unul dintre motivele pentru care vreau sa sustin vreau.samerg.ro, deoarece recenziile de pe acest site sunt sincere, iar atunci cand alegem o locatie, vom sti sigur la ce sa ne asteptam.

Designul este simplu si placut, culorile sunt foarte primitoare, nu sunt puternice, deci nu ne vor deranja ochii.
In stanga sus este meniul siteului, gasiti butonul cu locatii, iar acolo se regasesc toate locatiile din Romania. Un plus il reprezinta butonul din dreapta “cautare avansata”, care ne ajuta sa identificam mai usor locatiile din anumite orase sau anumite restaurante, pizzerii, etc. In momentul in care identificati o locatie pe vreau.samerg.ro, apasand butonul “vezi pe harta”, gasiti pe google maps adresa. Mai jos am facut un prin pentru a va da seama despre ce vorbesc, am ales o locatie la intamplare.

Iar in momentul cand sunteti intr-un restaurant, club, etc .. puteti da check in 😉 .
Pe langa cele enumerate mai sus, dupa ce va faceti cont pe platforma va puteti face o lista cu locatiile unde vreti sa mergeti, iar momentul in care ajungi int-ro anumita locatie si o aveti pe lista, puteti sa ii datu check in, iar prietenii tai vor stii ca ti-ai indeplinit o dorinta de pe lista.
Recomand cu caldura vreau.samerg.ro si vreau sa vad din partea voastra cat mai multe recenzii la locatii si cat mai sincere.


Leave a Reply