Viitorul strategiilor SEO este deja aici – Contentul Interactiv. Parerea expertilor

February 23, 2018 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Cu siguranta, cunoasteti deja cat de important este continutul pentru strategiile de marketing. Cu toate acestea, aceasta dogma a suferit mici modificari. Contentul interactiv este cel ce aduce succes afacerii.

Contentul interactiv cuprinde 4 elemente esentiale, vitale pentru intreprinderi. Acestea sunt:

–              Atragerea publicului tinta

–              Cresterea angajamentului

–              Cresterea traficului

–              Imbunatatirea ratei de conversie

Fiind profesionisti in domeniul marketingului digital, am observat ca companiile ignora importanta continutului interactiv si mai tarziu, isi dau seama ca au facut o gafa mare. In cele din urma, observa ca concurentii lor au capturat potentialii cumparatori pe care ei ar fi putut sa ii atraga.

In cautare de informatii, utilizatorii navigheaza zilnic pe mai multe site-uri, dar acorda atentie doar catorva din ele. Motivul acestui fapt este foarte simplu. Pe aceste site-uri este ceva, ce ii face sa acorde atentie, acest ceva il numim: content interactiv.

Nu puteti nega faptul ca publicul online devine din ce in ce mai puternic. Luati ca exemplu propriile obiceiuri, inainte de a procura ceva online, incepeti sa parcurgeti mai multe site-uri pentru a va asigura ca faceti cea mai buna achizitie.

Daca detineti o afacere, ce faceti pentru a atrage clientii catre produsul sau serviciile dvs. ? Clientii moderni doresc sa efectueze o calatorie online inainte de a face o achizitie si trebuie sa le oferiti contentul potrivit, pentru a facilita aceasta calatorie.

Continutul interactiv ofera o baza solida pentru generarea si conversia potentialilor clienti. In plus, va face planul de marketing mai viu si mai atragator, pentru a obtine rezultate rapide pentru afacerea dvs.

Daca atingeti succesul in atragerea clientilor, atunci, fara indoiala, vor creste si vanzarile. Succesul oricarei companii este adesea masurat in cantitatea si calitatea clientilor atrasi pentru a mari vanzarile.

Continutul interactiv joaca un rol esential in mentinerea atentiei publicului online atunci cand intalneste continutul in cautare. Astfel, actualizarea frecventa a continutului va va permite sa vizati un public mai larg.

Actualizarile periodice devin tot mai necesare, deoarece nu puteti afisa in permanenta continut invechit. Pentru a mentine atentia publicului tinta, oferiti cele mai noi informatii.

Ce continut „absoarbe” cel mai bine vizitatorii?

Continutul interactiv asigura o mai mare implicare a cititorilor, ceea ce conduce in continuare la partajarea continutului dvs. – in special pe platformele sociale – in cazul in care considera continutul informativ si util. Iata cateva exemple excelente de continut interactiv:

–              Infographics – Unul dintre cele mai trending stiluri de a furniza informatii, deoarece ofera o mare implicare.

–              Podcast-uri – o modalitate eficienta de a furniza continut prin audio.

–              Videoclipuri – Ajuta companiile sa interactioneze cu publicul online intr-un mod interactiv.

–              Calculatoare – Un alt mod de a oferi continut in care permiteti oamenilor sa controleze parametrii.

Ei bine, este vorba doar de concurenta, si nu o puteti lua ocazional. Deci, trebuie sa va concentrati pe obtinerea unei expuneri maxime pentru marca dvs., impreuna cu cresterea credibilitatii care vine cu angajamentul.

SI cel mai important: Generarea de trafic catre un site Web este intotdeauna unul dintre obiectivele principale ale oricarei campanii de marketing digital si poate fi realizat prin intermediul continutului interactiv.


Tags: , ,

Leave a Reply