Ventuze masaj farmacie si afectiunile tratate de acestea

February 21, 2017 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

celulitaUn adevarat doctor care vindeca unele afectiuni poarta un singur nume: ventuze. Daca stiti sa le utilizati ca la carte, puteti spune ca sunteti o persoana norocoasa, avand in vedere ca scapati in felul acesta de bani pe medicamente si de vizitele la doctori care par sa nu se mai termine. Insa, in cazul in care nu stiti sa aplicati singuri ventuze masaj farmacie, cel mai bine ar fi sa va lasati pe mana unui specialist. Chiar si dupa cateva sedinte, in functie de gravitatea afectiunii de care suferiti, apar rezultate la care nu v-ati fi asteptat intr-un timp atat de scurt.

Trebuie sa fiti foarte atenti la ce ustensile foloseste specialistul in cazul in care v-ati hotarat sa apelati la ajutorul unuia. Dupa fiecare folosire, ustensilele se dezinfecteaza cu apa si sapun sau cu spirt. Acestea se pun apoi la ucat, deoarece nu se folosesc ude. Pielea, inainte de a fi supusa tratamentului, trebuie hidratata cu ulei de masaj sau cu o crema hidratanta pentru a putea aluneca mai usor ventuzele masaj. Cu siguranta, dupa prima sedinta, veti observa pete rosii pe piele, insa nu trebuie sa va speriati deoarece acestea vor disparea dupa cateva zile, acesta fiind un lucru absolut normal; asta inseamna ca tratamentul isi face efectul. Chiar daca tratamentul pare a fi unul agresiv pentru piele, rezultatele vor fi spectaculoase. Echimozele ce apar pe piele in urma tratamentului cu ventuze masaj farmacie nu sunt dureroase, iar in cateva zile acestea vor disparea. http://yanno.ro/ventuze-masaj/

Tot mai multi doritori de ventuze masaj farmacie

Din ce in ce mai multi adepti a inceput sa aiba tratamentul cu ventuze masaj farmacie in ultimii ani datorita rezultatelor spectaculoase. Tratamentele alternative au inceput sa prinda la romani datorita atat rezultatelor cat si pretului mic pe care trebuie sa-l plateasca pentru tratarea unor afectiuni. Nu mai punem la socoteala faptul ca tratamentul nu se bazeaza absolut deloc pe consumul de mediamente. Dupa ce ventuzele sunt indepartate de pe piele, aceasta se va sterge cu un prosop, iar pacientul va fi impachetat pentru a putea sa transpire.

Mecanismul e simplu: ventuzele au rolul de a aduce afectiunea la suprafata pentru a putea fi tratata mai usor. Pe Internet veti gasi zeci de oferte care cuprind cutii de ventuze masaj farmacie, insa daca nu stiti sa le folositi, indicat este sa nu dati banii degeaba pe ele, ci sa apelati de prima data la un specialist in domeniu. Ventuzele nu se aplica pe piele pur si simplu, adica fara o consultatie prealabila a pacientului. Dupa ce acestuia ii va fi pus diagnosticul, se va incepe tratamentul care poate dura cateva saptamani. Totodata, pacientul va trebui sa respecte cu sfintenie si indicatiile specialistului dupa ce ajunge acasa. Daca nu stiati, primele ventuze au fost facute din corn de animal, dupa care acestea au inceput sa fie confectionate din bambus, ceramica si alama.

 

 

 


Leave a Reply