Va recomand CISS !!!

November 15, 2010 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Cel mai bun prieten al meu, Andrei si-a luat CISS (CISS vine de la (Continuous Ink Supply System sau in romana Sistem de alimentare continua cu cerneala ).
L-am rugat pe Andrei sa ne povesteasca putin despre CISS si cum functioneaza acest sistem.

Ce este CISS?
CISS este un sistem, folosit la imprimante. El inlocuieste obisnuitele cartuse cu unele mult mai performante si mai ieftine.
Acest sistem contine niste cartuse speciale, care sunt alimentate cu cerneala permanent cu ajutorul unor furtunase conectate la niste rezervoale exterioare. Sistemul poate avea 4,5,6 sau 8 rezervoare, in functie de modelul imprimantei. Ele sunt umplute cu diferite culori, iar cerneala din rezervorul exterior ajunge la la cartusele din imprimanta cu ajutorul furtunaselor. Astfel aceste cartuse nu vor fi niciodata goale si nu este nevoie sa fie schimbate. Dar cand ati consumat 10% din rezervor trebuie umplut cu cerneala.
Un alt avantaj este faptul ca aceste cartuse nu se termina niciodata, iar culorile raman constante indiferent de cate pagini tiparim, acasa sau la job.
Important!!! Rezervoarele trebuie sa stea la aceasi inaltime cu imprimanta, deoarece daca rezervoarele vor fi mai sus decat imprimanta exista riscul ca din cauza fortei de gravitatie, cerneala sa inunde cartusul, cauzand probleme la imprimare.
Instalarea unui astfel de sistem dureaza foarte putin, maxim 15-20 de minute, impreuna cu sistemul CISS sunt livrate si instructiunile de folosire.
Ii multumesc lui Andrei pentru povestioara oferita si sper sa va fie folositoare pe viitor.


Tags: , ,

Leave a Reply