Unelte necesare pentru o agentie de optimizare seo

February 4, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Companiile care practica optimizare seo trebuie sa isi indrepte de fiecare data atentia spre cele mai noi si totodata spre cele mai performante instrumente seo. In acest sens, specialistii in seo pot cauta oricand seo tools online, si pot opta pentru unul sau mai multe instrumente seo pe care le considera necesare pentru site-urile lor.

Insights Google PageSpeed este un instrument spre care trebuie sa va indreptati atentia. Puteti sa verificati viteza si gradul de utilizare a site-ului dvs. pe mai multe dispozitive.

Introduceti o adresa URL si acest instrument va testa timpul de incarcare si performanta pentru desktop si pentru mobil si va identifica oportunitati de imbunatatire. Rezultatele mobile provin, de asemenea, cu un scor de experienta pentru utilizatori, clasificand zone precum tintele de atingere si dimensiunile fontului.

Scorul de afisare locala Moz este un alt instrument care va poate fi util. Acesta va ajuta sa vedeti cum arata afacerea dvs. locala online.

Moz alarmeaza date din mai mult de 15 surse diferite – inclusiv Google, Foursquare si Facebook – pentru a-ti marca afacerea si pentru a-ti arata modul in care arata online. Rezultatele sunt completate cu remedii de atac pentru inregistrari incoerente sau incomplete.

Keywordtool.io cu cele 700 de idei de cuvinte cheie bazate pe un singur cuvant cheie este un alt instrument necesar optimizarii seo. Tot ce trebuie sa faceti doar este sa introduceti un cuvant cheie, iar Instrumentul pentru cuvinte cheie ofera o mana uriasa de oportunitati de lunga durata pentru cuvinte cheie, organizate in ordine alfabetica.

Google Analytics reprezinta o alta solutie pentru dumneavoastra atunci cand cautati cele mai bune instrumente pentru optimizare seo. Acesta va ajuta sa completati statisticile Web si statisticile de cautare.

Pe langa faptul ca ati urmarit aproape orice bit de trafic pe care l-ati imaginat pe site-ul dvs., Analytics analizeaza, de asemenea, multe informatii despre cuvinte cheie cu privire la termenii pe care utilizatorii le utilizeaza pentru a ateriza pe paginile dvs.

Google Webmaster Tools + Bing Instrumente pentru webmasteri trebuie sa va atraga deasemenea atentia, iar aceste instrumente va pot ajuta pentru a face o analiza web constanta, si va ofera alerte si rapoarte de eroare.

Sfat pentru Pro: Fiecare dintre aceste doua instrumente necesita instalare pe site-ul dvs. Daca aveti un site web WordPress, puteti adauga automat codul webmasterului printr- un plugin cum ar fi Jetpack sau Yoast.

Deschideti Site Explorer pentru a beneficia de o analiza completa a legaturilor. Versiunea Open Site Explorer va ofera o privire rapida asupra intregii game de analize de link-uri, inclusiv o privire asupra celor mai importante linkuri care vin in calea dvs. si a celor mai legate de pagini.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre cele mai utile instrumente spre care va puteti indrepta atentia in cazul in care practicati optimizarea seo.

Cu siguranta insa, va puteti orienta si spre alte instrumente, ba chiar mai mult, puteti cumpara instrumente seo premium in grup, ceea ce poate sa va ajute sa folositi instrumente performante la preturi atractive.


Tags: , , ,

Leave a Reply