Unde sa te cazezi daca vizitezi Iasi-ul

September 21, 2012 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Esti convins ca aici este locul in care trebuie sa mergi si cauti cazare ieftina pentru a putea economisi cat mai multi bani, dar doresti ca serviciile sa fie de calitate? Atunci alege Hotel Bellville situat in centrul orasului la doar 5 minute de centrul comercial Iulius Mall si Palas Mall.

Totodata hotelul este amplasat la doar 10 minute fata de aeroport si aproximativ 15 minute de Gara Centrala fapt pentru care este potrivit atat pentru turismul de afaceri cat si pentru turismul de agrement.

Bellville va pune la dispozitie 19 camere single / duble / twin/ matrimoniala si 1 apartament deluxe dotate cu mobilier modern, baie in camera cu accesorii si uscator de par, aer conditionat si televizor LCD la care puteti urma 52 de canale romanesti si straine.

In incinta hotelului aveti la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 40 de locuri in care puteti servi micul dejun, pranzul si cina cu specific romanesc si international pregatite de cei mai renumiti bucatari si un bar in care puteti sa va relaxati dupa plimbarile lungi cu familia sau prietenii.

Avand in vedere ca hotelul este foarte aproape de majoritatea obiectivelor turistice din Iasi, intr-o zi de relaxare puteti mergesa vizitati Palatul Culturii care a fost reamenajat pe ruinele vechii curti domnesti in 1812, Biseria Sf. Trei Ierarhi ctitorita de domnitoul Vasile Lupu, contructie fiind finalizata in 1639, care are un stil arhitectural ecleziastic roman unicat, Biblioteca Centrala Universitara “Mihai Eminescu” in cadrul careia se afla toate volumele si manuscrisele renumitului poet, dupa care puteti merge la Gradina Botanica care se intinde pe 150 ha fapt pentru care a fost declarata ca una dintre cele mai mari gradini din lume gazduind peste 5000 de exemplare de plante, flori ornamentale, taxoni, arbori si o colectie de fosile vii.

Nu uitati sa vizitati in final Parcul Copou in care se afla cel mai vechi monument cunoscut sub numele de Obeliscul cu lei. Acestea sunt cateva dintre obiectivele turistice din Iasi, alege cu incredere acest oras in cazul in care doresti un concediu pe cinste si nu uita de cea mai ieftina cazare in Iasi oferita de Hotel Belleville.


Tags: , , , , ,

Leave a Reply