Unde poti gasi parbrize auto la cele mai inalte standarde

July 19, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Am ajuns astazi in situatia in care petrecem mai mult timp in masina si pe drumuri decata casa, cu familia. Iar cum masina a devenit practic a doua casa, ar trebui sa o ingrijim asa cum se cuvine. Din pacate insa, oricata grija am avea de masina noastra, tot se va gasi cineva care sa ne puna in dificultate.

Ori gasim masina zgariata in oarcare, ori conditiile de trafic, ori un banal accident, toate sunt de natura sa ne puna i pericol atat viata, cat si integritatea autoturismului pe care il conducem.

Cum este posibil acest lucru? Sa luam doar cazul cel mai simplu, in care mergi in spatele unui camion cu balast, iar din cauza denivelarilor in sosea, coroborate cu viteza mare si incarcatura plasata pana la refuz in remorca fac ca pe drum sa sara tot felul de pietre si pietricele, care pot sfarsi in parbrizul tau.

Acesta este insa un caz fericit, in care parbrizul tau a fost lovit de o pietricica minuscula, aruncat de o alta masina sau, asa cum am descris in cele de mai sus, cazut dintr-o remorca incarcata pana la refuz.

Primul impuls este sa mergem la service ca https://masterautoglass.ro sau sa incercam remedierea problemei pe cont propriu. Stiai insa ca mai ai si alte posibilitati de a-ti amortiza pierderea de moment?

Defecte posibile in cazul parbrizelor auto

Cel mai banal defect pentru parbrize auto este zgarierea. Aceasta poate fi facuta foarte usor, daca uitam, spre exemplu, sa punem solutie de spalat parbrizul in rezervorul special creat pentru aceasta. Sunt si persoane care folosesc apa de la robinet. Avand insa in vedere ca aceasta are o duritate mai mare, este posibil ca in timp aceasta sa colmateze instalatia de spalat parbrize auto.

Prin urmare, sfatul nostru este sa aveti in permanenta un bidon cu solutie de spalat parbrize auto la indemana, pentru a prelungi viata geamurilor tale de la masina. Un alt defect de luat in calcul este craparea sau gaurirea. Si in acest caz, motivele pentru care va puteti alege cu parbrizul fisurat sunt diverse.

O simpla pietricica aruncata in fata de un utilaj sau chiar de o alta masina care trece in viteza pe sosea, pana la o piatra cazuta de pe o stanca, toate acestea iti pot cauza neplaceri mari in trafic, ce te determina sa iti schimbi parbrizul.

Din fericire, sunt astazi firme specializate in parbrize auto si folii auto Suceava, care nu te lasa sa astepti nici macar o secunda. Unele dintre acestea vin chiar la domiciliul tau, fiind dispus sa iti asigure service-ul si mentenanta in urma schimbarii parbrizelor auto.


Tags: , ,

Leave a Reply