Un umar in minus

January 25, 2016 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

De multe ori am compatimit persoanele tradate in dragoste, oarecum stiind si eu cum e am inteles altfel situatia lor, insa mi-am dat seama ca in multe cazuri nu prea ar fi trebuit sa ma implic.

Deci te plangi ca toata viata nu te-a iubit nimeni, ca te-au folosit toti drept ca pe o jucarie sexuala, ca vrei de fapt ceva mai mult dar tot ce faci este sa continui sa fii jucaria sexuala a celor care nu vor nimic altceva de la tine.

Te duci ca vaca la muls sa ti-o traga tocmai la mama dracului, nici macar nu meriti efortul sa vina la tine sa ti-o traga, tre sa te duci tot tu, iar mai apoi te plangi ca vezi Doamne e nepasator, ti-a inselat increderea si ca nu te iubeste, heloooo, pitsiii, WAKE THE FUCK UP! Tot ce vrea este sa te futa, asta n-ai inteles pana acum, crezi ca nu vrea si el o pauza de la laba din cand in cand?

Ai impresia ca unul ca el stie sa tina macar o relatie doar pentru sex cu o fata? Nu, cauta cate o proasta facuta gramada , o abureste cu iubirea and shit, iar dupa ce i-o trage face in asa fel incat sa scape de ea. Ori dand direct jet, ori facand in asa fel sa renunta ea.

Hai ca prima data te-a pacalit, dar cand a doua si a treia si a patra oara patesti la fel, cu fiecare dintre ei, deja e penibil sa te mai plangi ca o mioarta ca barbatii “este” imbecili si tu esti o nefericita in dragoste. Nu esti o nefericita, esti o proasta, si iti place asa.

Gata, umarul meu nu mai e disponibil pentru proaste. Ce, iar te-a folosit sa-ti dea la buci si dupa te-a lasat (uneori si la propiu, si la figurat)? Ce , iar te-a pus ore intregi pe drum si dupa ce ti-a tras-o de cateva ori a zis Amin cand ai iesit pe usa? Ce, iar ai avut increderea inselata de catre el?

Sa fii sanatoasa, data viitoare macar foloseste prezervativul, poate  atata lucru o sa fii in stare sa-i impui, ce oi vrea sa-ti spun eu, ca nu esti o proasta, ai fost nenorocoasa? Iar dupa, daca iti spun adevarul, tot tu te superi. Asta e, nu e vina mea ca intelegi din ce iti zic eu ca el te considera cu curva pe care nu o plateste, ar trebui sa cauti vinovati uitandu-te in oglinda, sau schimband situatia.

Nota: stiu ca am fost rau, si nu m-am referit la o persoana anume, ci la situatia in sine cu care m-am intalnit de multe ori. Da, stiu ca am folosit un limbaj urat, si ce e cu asta?


Tags: , ,

Leave a Reply