Trei motive pentru care sa achizitionam huse pentru telefoanele noastre

March 28, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Schimbarea unui telefon a devenit astazi un lucru obisnuit. Astfel, oamenii au ajuns sa isi schimbe astazi telefonul mobil o data la doi-trei ani sau chiar mai putin. Iar acest lucru se datoreaza unor motive lesne de inteles. In primul rand, tehnologia avanseaza intr-un ritm extrem de alert, astfel incat aplicatiile si functiunile noi ale telefoanelor ajung sa nu mai fie compatibile cu modelele vechi.

Dar, unul dintre motivele cele mai des intalnite pentru schimbarea telefonului mobil este deteriorarea acestuia. Prin urmare, atunci cand telefonul dă semne de incetineala, de functionare greoaie sau prezinta crapaturi si zgarieturi la nivelul carcasei, este momentul pentru o schimbare.

Toate aceste defectiuni pot fi insa prevenite extrem de simplu. Cum? Prin achizitionarea unei huse iphone x pentru telefon. Este ieftina, versatila si uneori iti poate creste valoarea telefonului tau intr-un mod la care nu te-ai gandit pana acum.

Protectie pentru ecran

In primul rand, o husa 360 magnetica iphone x pentru telefon are darul de a-ti proteja ecranul. Acesta este cea mai vulnerabila componenta a unui telefon mobil si din acest motiv necesita o atentie sporita.

Astfel, avem husele clasice, de tip toc, dar avem si huse moderne de tip agenda, care permit deschiderea facila si chiar activarea ecranului la momentul deschiderii.

Mai mult, unele huse telefoane permit activarea functiilor principale chiar fara a mai fi nevoie sa le deschidem, protejand astfel o data in plus ecranul. Prin urmare, putem vedea apelurile pierdute, pesajele, avem acces la data, ora si temperatura ambientala, dar, mai inainte de toate, putem efectua chiar apeluri. Toate acestea, stand pur si simplu la birou, cu acces la informatii prin intermediul husei active, prevazuta cu senzori tactili.

Durata mare de viata a telefonului

Prin urmare, putem spune ca achizitia unei huse ne poate prelungi durata de viata a telefonului. Astfel, gadgetul nostru va fi protejat inainte de toate in fata socurilor de tot felul.

Caci nu este greu sa scapi telefonul pe gresie sau pe asfalt, iar ecranul sa se faca tandari. Acesta este unul dintre cele mai comune defecte ale telefonului pe care le poti evita prin achizitia unei huse.

Dar, dincolo de zgarieturi si crapaturi, o husa clear view iphone x adecvata iti poate proteja telefonul de praf si de alte impuritati, de stropii de ploaie, astfel incat sa ii oferi telefonului tau o durata de viata cat mai mare.

Dincolo de toate aceste aspecte, o buna protectie a telefonului iti ofera mai multe sanse atunci cand doresti sa il scoti la vanzare. Iar cu banii astfel obtinuti, poti spera la achizitia unui gadget nou, mai performant.


Tags: , , , ,

Leave a Reply