Trei criterii pentru a angaja un detectiv in Bucuresti

March 13, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Angajarea unui detectiv Bucuresti sau in oricare alt oras din Romania nu mai este un subiect demn de scenariile cinematografice, asa cum era privit cu cativa ani in urma. Practic, astazi ai o multime de motive pentru care sa angajezi un detectiv particular, iar acest lucru il poti face asemenea oricarui alt serviciu de pe piata.

De la cazurile de divort, pana la verificarile de natura familiala sau ale CV-ului unor posibili angajati, toate acestea pot face contractul unui contract de prestari servicii cu un detectiv particular.

Insa, cum cererea este tot mai mare pentru astfel de servicii, tot asa si rigorile in alegerea unui detectiv trebuie sa fie pe masura. In cele ce urmeaza, va vom prezenta cateva criterii pe care sa le aveti in vedere atunci cand va hotarati sa apelati la un detectiv in Bucuresti sau in alt oras din tara.

Experienta dovedita in domeniu

Un prim criteriu dupa care sa alegeti un detectiv privat este cel legat de experienta. Ca in orice domeniu, si detectivii particulari au regulile lor dupa care se ghideaza si anumite principii pe care le respecta.

Unul dintre acestea este confidentialitatea si discretia. Astfel, puteti fi pus intr-o situatie de-a dreptul neplacuta in momentul in care persoana desemnata de dumneavastra sa culeaga anumite informatii despre o persoana sau o organizatie este deconspirata.

Iar dincolo de postura jenanta in care ati putea fi pus, riscati si sanctionarea pe linie administrativa sau penala din partea organelor in drept. Or, un detectiv cu experienta va sti intotdeauna sa-si ia masurile de precautie necesara, astfel incat situatiile mai sus pomenite sa fie evitate.

Aparatura si indemanare in folosire

Asemenea unui bun mester, detectivul particular se foloseste de aparatura si de scule pentru ducerea la indeplinire a misiunii incredintate. Indiferent ca avem de-a face cu surprinderea unor cadre fotografice sau cu identificarea unei persoane disparute, detectivii folosesc aparatura performanta, uneori peste ceea ce vedem pe piata in mod obisnuit.

Dar, dincolo de detinerea unei astfel de aparaturi, importanta este indemanarea in folosirea ei. Iar aici experienta are un cuvant mare de spus.

Disponibilitate la deplasari

Nu in ultimul rand, munca unui detectiv particular implica eforturi considerabile in ceea ce priveste timpul si resursele alocate. Iar subiectul propus spre urmarire sau identificare poate necesita fie ore lungi de asteptare, fie deplasari costisitoare, la care se adauga posibilitatea cazarii in locatii din care sa nu poata fi deconspirat.

Din acest punct de vedere, disponibilitatea la deplasari si regim de lucru non-stop, indiferent de zi, noapte sau sarbatori legale, este de dorit.

 

 


Tags: , ,

Leave a Reply