Traduceri autorizate pot fi solicitate de la biroul Inova

October 19, 2020 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Cand ai nevoie de o traducere autorizata iti dai seama cat de greu gasesti un specialist. Desigur ca interesul este de a gasi un traducator competent si mai ales unul care sa ofere un rezultat ireprosabil. Traducerile de care ai nevoie la un moment dat sunt cele care ajung mai departe prezentate in fata organelor competente, poarta titlu de act oficial, deci trebuie sa fie respectate anumite standarde de calitate.

Pentru traduceri autorizate te vei orienta mai intai de toate spre un birou de traduceri competent, care dispune de traducator specializat pe o anumita nisa si intr-o anumita limba. O recomandare este Inova, intrucat aici ai parte de o serie de avantaje de client:

  • Traducatori disponibili imediat, ce pot realiza traduceri din si in peste 30 de limbi.
  • Posibilitatea de a cere o traducere literara, juridica, tehnica, medicala si nu numai.
  • Preturi corecte si un timp optim de livrare a materialului final.

3 motive pentru care vei apela la biroul de traduceri Inova

Nu intelegi situatia pana cand concret nu te lovesti de necesitatea de a obtine o traducere intr-un timp foarte scurt. Daca ne gandim in mod special la cei care vin in tara pentru o scurta perioada de timp, presati de timp vor merge pe varianta mai rapida sau mai ieftina a unei traduceri necesare.

Corectitudinea este de baza – mai cu seama ca un text tradus dintr-o limba in alta trebuie adaptat, pentru ca sensul sa fie pastrat, aici intervine ceva mai mult decat cunoasterea unei limbi straine. Traducerea nu poate fi de fiecare data una mot a mot. Se intampla atat la traducerile din limba romana, cat si la cele din alta limba straina in limba romana.

Cei de la Inova au rezultate impecabile si sunt recomandati, printre altele, de corectitudinea rezultatelor.

Termen de predare respectat – mai ales cand esti sub presiunea timpului de concediu, nu iti permiti ca traducatorul sa iti intarzie predarea. Aici tine si de volumul de munca si de cum reuseste un traducator sa fie echilibrat in ceea ce priveste acceptarea proiectelor.

Pret corect – afla din timp cat te-ar putea costa sa traduci anumite acte. Poti face asta prin completarea unui formular din cadrul paginii oficiale, servicii-traduceri.ro. Diferenta de costuri tine de domeniul lucrarii sau tipul de act, de volum, timpul de predare, daca este sau nu urgent si in plus de limba din si in care va fi realizata traducerea.

Contact:

Calea Mosilor, nr. 203, Spatiu Comercial, Sector 2, Bucuresti

021/21 00 391, 031/817 05 07

0734 171 237

office@servicii-traduceri.ro


Tags:

Leave a Reply