Tinerii care pleaca din Romania

March 22, 2010 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

In ultima emisiune Blogatu Live TV s-a discutat despre tinerii care pleca din Romania. Subiectul emisiunii lui Blogatu m-a determinat sa scriu acest articol si mi se pare normal ca tinerii sa plece din Romania.
Eu cred ca din Romania au plecat doua categorii de persoane pana in 2010. Oamenii foarte buni in anumite domenii care au obtinut salarii foarte mari in alte tari si cei foarte saraci, care nu au mai facut fata bancilor, datoriilor si fara un viitor stralucit in Romania.
Eu daca as avea ocazia sa plec din Romania as face-o cu cea mai mare placere, nu as regreta. De ce sa nu pleci intr-o tara precum Franta, Anglia, Spania, Germania, Sua care iti ofera un trai mult mai bun fata de cel din Romania. Ai niste drepturi care sunt respectate, beneficiezi de infrastructura, oamenii sunt mult mai civilizati.
Romania pentru a ajunge ca in vest sau ca tarile enumeratemai sus ii trebuie 50-100 de ani, iar noi nu cred ca ii vom mai prinde aceste vremuri. De ce sa nu te duci in vest acum si sa vezi cum ar putea arata Romania peste 100 de ani.


Tags: , , ,

Leave a Reply