Suzetele bibs- accesorii inedite pentru bebelusul tau

February 8, 2021 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Copilul inseamna pentru parinti universul cel mai frumos, darul suprem de la Dumnezeu si bucuria infinita. Atunci cand avem un bebelus, viata noastra se schimba radical. Ne dorim sa ii oferim tot ce este mai bun, avem in permanenta grija de el pentru a creste si a se dezvolta cat mai sanatos.

Etapele varstei sunt diferite, de la mancare, la haine pana la accesorii. Fiecare lucru in parte are rolul sau in viata copilului cat si a parintilor. Instinctul de mama este sa aiba cel mai sanatos si mai frumos copil,  ceea ce este si normal pana la urma.

Rolul suzetei in viata unui copil

In primul rand suzeta este folosita pentru a linisti  si a calma bebelusul. Nu putem sta cu el in  permanenta la san, asa ca introducem suzeta in viata bebelusului pentru ca si noi la randul nostru sa ne putem finaliza sarcinile din ziua respectiva si plus ca nu putem sa il alaptam non stop. Atunci cand trebuie sa alegem suzeta bebelusului, este necesar sa tinem cont de anumite aspecte.

Suzetele bibs de la Little Prints fac parte dintr-o gama variata de produse destinate special pentru bebelusi. Acest brand se remarca in primul rand prin calitate. Suzetele sunt realizate din materiale non-toxice, precum silicon sau latex.

Fiecare suzeta are o forma speciala astfel incat bebelusul sa nu se irite in zona gurii. Acestea sunt specifice in functie de varsta bebelusului si sunt  create pe 3 dimensiuni (0-6 luni, 6-18 luni, 18+ luni)

Little Prints au fost primii care au adus in Romania aceste suzete, fiind printre cele mai populare produse destinate copiilor. Punctul lor foarte nu este doar calitatea, ci si inovatia si tehnologia.

Suzetele care lumineaza in timpul noptii sunt perfecte! De cate ori ni s-a intamplat sa pierdem prin pat suzeta, si a trebuit sa aprindem lumina pentru a o gasi? Cand am gasit-o copilul inceapea sa planga din cauza ca il deranja lumina becului. Nu este usor, mai ales noaptea cand somnul este cel mai dulce.

Cu suzetele Bibs acum este totul mai usor si ne scoate din impas. Inelul suzetelor este fosforescent astfel incat ne va fi foarte simplu sa o gasim. Atunci cand este vorba despre propriul copil, rolul nostru este sa il protejam, sa ii oferim ceea ce este benefic pentru el astfel incat sa fie sanatos si fericit.

Alege calitatea pentru copilul tau cu ajutorul produselor Little Prints.

Contact: hello@littleprints.ro

Telefon: 0725 766 847.


Tags: ,

Leave a Reply