Sunt lazile din plastic ambalaje pe termen lung?

November 27, 2017 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Durata de utilizare a oricaror tipuri de ambalaje ar trebui sa fie pe termen lung.  La fel este valabil si pentru lazi plastic, pentru ca plasticul este un material durabil cu o viata destul de lunga. Lazile si cutiile din plastic se inscriu pe lista ambalajelor de lunga durata care sunt folosite pentru transportul, depozitarea si manipularea unor produse diverse, de dimensiuni si culori diferite.

Tot in categoria ambalajelor rezistente pe termen lung se inscriu cutiile si lazile din lemn si placaj, care este recunoscut pentru durabilitatea sa, pentru ca lemnul este tratat sa reziste la razele ultraviolete, aceste ambalaje sunt pentru produse electronice, piese de schimb, dispozitive mobile si echipamente medicale.

Nu sunt ambalaje prea usoare, dar in privinta rezistentei si protectiei fiti foarte siguri ca ofera un maxim de protectie.

Lazile si cutiile rezistente la apa sunt cele pentru produse care sunt transportate pe apa si sunt destinate echipamentelor mobile fragile si instrumentelor de masurare. Iar cutiile din aluminiu si cutiile armate sunt cele mai rezistente si durabile ambalaje pentru ca asigura protectia anti-coroziva si conditii de igiena foarte bune.

Nu doar ambalajele din placaj sunt usoare, la fel cele din aluminiu, dar nu sunt foarte rezistente si durabile in timp. Produsele electronice si alte produse de valoare pot fi transportate in astfel de ambalaje.

Aceste ambalaje pe termen lung sunt pentru produse destinate transportului pe distante mai lungi si sunt mai mari ca dimensiune, pentru a face fata protectiei cat mai bune a produselor.

In general acest tip de ambalage sunt din diverse materiale, in primul rand din lemn, plastic, metal sau alte combinatii. Au prevazute si sisteme etanse de inchidere pentru a asigura o protectie cat mai mare de praf si apa. De asemenea, pot fi reutilizate pentru ca nu se deterioreaza.

In concluzie, acest tipuri de ambalaje sunt cele mai cautate pe piata ambalajelor, pentru ca orice cumparator, companie sau persoana fizica isi doreste sa aiba un ambalaj cat mai rezistent si pe un termen cat mai lung, pentru a oferi oricaror tipuri de produse o protectie cat mai lunga si sigura, dar si pentru a putea fi utilizat de cat mai multe ori pentru diverse alte produse, in scopul mai ales al depozitarii.

Cu siguranta, ati avut un ambalaj pe care l-ati folosit de foarte multe ori fara ca acesta sa se strice, fie ca a fost din platic, din lemn, metal sau din alte combinatii de materiale.

Durata de utilizare este un scop pe care il urmareste si compania Schoeller Allibert pentru productia de ambalaje si reuseste sa atinga acest scop cu lazile din plastic si alte produse care sunt folosite pe termen lung de catre clienti fie industriali, fie casnici.

Este o dovada in plus sa achizitionati produsele oferite de aceasta companie pentru siguranta testata de-a lungul timpului pentru produsele pe cae le fabrica, pe care le inventeaza si desigur le va crea si pe viitor, ramanand un nume de top in industria europeana si mondiala a ambalajelor.


Tags: , , , ,

Leave a Reply