Stoc variat de borcane, disponibil la noi.ro

July 15, 2021 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

E vremea dulceturilor, a gemurilor si a bunatatilor de acest gen. Borcanele sunt la mare cautare. Daca nu aveti insa stocul pregatit, noi.ro este sursa perfecta.

Borcanele trebuie sa fie de calitate, cu volum diferit, pentru a corespunde cu nevoile destul de diverse ale publicului consumator. Unii fac dulceturi din fructe, in stil clasic si cantitati diferite, cer borcane mai mici sau mai mari.

Din ratiuni practice, acestea vor fi si usor depozitate daca  se respecta proportiile – borcanele foarte mari sunt alegerea pentru muraturi, cele mici pentru dulceturi si gemuri, cele mici de 30 ml sunt ideale pentru dulceturi atipice – de trandafir sau ceapa, ardei iute ce se consuma cate putin. Dar la fel de bine deservesc si pentru a pune in otet ardei.

Stoc generos de borcane, de la noi.ro

Orice magazin are in vedere interesul publicului. Adica stocul de produse pus la vanzare are in vedere si pe cele care sunt de interes de sezon. Borcanele sunt nelispite. Cu cat sunt mai variate, cu atat mai bine. Iar cei de la noi.ro pun la dispozitie si astfel de produse. Au preturi accesibile si in plus, cu cat numarul de borcane achizitionate este mai mare, cu atat pretul este mai mic.

Tot aici ofertele sunt atractive pentru cei care isi fac stocul de produse pentru magazin. Pentru comenzi mari de minim 3000 lei sunteti rasplatati cu un discount de 1%, respectiv 2% pentru comenzi de 5000 lei si pentru cele care depasesc 10.000 lei, 3% este reducerea aplicata.

De asemenea, si alte tipuri de recipiente se regasesc in stocul de la Noi.ro. Bidoanele sau diverse recipiente din plastic sunt usor de gasit aici. Acestea sunt prima investitie de facut inainte de a incepe noua productie de legume puse la saramura, deliciile pentru iarna.

Usor de comandat

Noi.ro s-a aliniat tendintelor si are si versiune online a magazinului. Pentru doritori comenzile pot fi plasate online. Responsabilii din magazin vor prelua comanda si o vor confirma telefonic.

Iar experienta de cumparare continua cu posibilitatea de a alege cum va fi ridicata comanda, cand si prin ce metoda va fi platita. Iar in varianta clasica de a trece pragul magazinului fizic pentru cumparaturile dorite, personalul Noi.ro este mereu pregatit si disponibil sa va ghideze.

Mai simplu de atat si mai practic nici ca se poate. In pagina oficiala sunt toate ofertele curente.

Contact:

comenzi@noi.ro

0771 680 398

Sos. București-Urziceni nr 16, Doraly Expo Market, Pavilion P9, Afumați-Ilfov


Tags: , ,

Leave a Reply