Site-ul companiei are nevoie de optimizare pentru motoarele de cautare

September 11, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Search Engine Optimization ( SEO ) este procesul de tuning a unui site web pentru ca acesta sa apara in rezultatele motorului de cautare. Ca proprietar al unui site iti doresti rezultate de rang inalt pe motoarele de cautare. Din pacate, numai site-urile cu fundatie buna in SEO pot sa ajunga in partea de sus. SEO implica doua lucruri : SEO on-page si SEO off-page.

SEO on-page este modificarea reala si imbunatatita a continutului site-ului, in scopul de a sublinia cuvintele cheie corespunzatoare. Factori de pe pagina includ cuvinte cheie, dar nu se limiteaza doar pe etichetele corespunzatoare, stabilind textele alternative pe imagini si cuvinte cheie. SEO off-page, pe de alta parte, se concentreaza in principal pe link-ul de construire.

Proprietarii de domenii ar trebui sa fie constienti de Black Hat SEO. Black Hat SEO este procesul de a obtine topul ridicat pe motoarele de cautare intr-un mod lipsit de etica.

Acest lucru poate fi folosit prin adaugarea de cuvinte cheie, texte albe, crearea de pagini de intrare, comentarii spam si alte metode care sunt considerate a fi siretlic. Aceste metode pot fi eficiente numai pentru o perioada de termen scurt.

Dupa ce Google detecteaza ca folosesti aceste metode imorale, site-ul poate fi penalizat pentru o lunga perioada de timp si poti pierde credibilitatea si reputatia

Dupa recentele actualizari de algoritm, multe site-uri care au avut topul anterior ridicat au scazut, iar unele chiar au fost penalizate de Google. Intelept Google tocmai a aflat ca aceste site-uri au fost create cu Black Hat SEO.

Dupa cum poti vedea, site-ul are nevoie de o multime de lucruri, nu numai de design. Data viitoare cand vei fi in cautarea unui web designer, pastraza in minte aceasta lista.

Cu toate aceste abilitati de proiectare, ce coordoneaza atat de bine vechea tehnologia pentru a deveni designer grafician, proiectantul site-ului trebuie sa dobandeasca noi competente in manipularea computerului, astfel incat o parte din imagini, grafice, icoane, sau siruri de caractere create pe pagina web sa aiba un link electronic care sa conduca direct la alte pagini unde proiectantul permite utilizatorului sa acceseze pagina web pentru a spori capacitatea de a obtine informatii.

In acest sens, web designerii si-au imbunatati abilitatile prin utilizarea instrumentelor (ce exista mai mult in domeniul programatorilor) cu efecte vizuale, totul functioneaza intr- un mod coerent pentru ai oferi utilizatorului de Internet un mediu realist, cat mai placut.

Web design-ul este o abilitate magica, acesta imbina industriile ce o data se credeu a fi imposibil de realizat.


Tags: , ,

Leave a Reply