Sistemele de incalzire moderne de care locuinta ta are nevoie

August 14, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

 

Tot mai multe persoane aleg sa renunte la sistemele de incalzire clasice, inlocuindu-le cu alternativele moderne. Acest lucru este indicat din mai multe puncte de vedere: cele moderne folosesc o cantitate mai mica de curent electric, combustibil sau functioneaza pe baza de energie solara. In aceeasi ordine de idei, nu ocupa acelasi spatiu precum cel de care are nevoie o soba. Unele sisteme de incalzire moderne pot fi chiar mobile.

Daca iti doresti un astfel de sistem de incalzire, mai eficient totodata, te poti orienta spre gama de la ElectricSun. In cele ce urmeaza, iti voi prezenta doua tipuri de sisteme ideale pentru locuinta ta.

 1. Incalzirea prin intermediul panourilor radiante

Despre sistemele de incalzire prin intermediul panourilor radiante se pot spune multe. In primul rand, sunt extrem de eficiente si nu incarca factura lunara pentru incalzirea locuintei. Principiul de functionare al acestora este asemanator celui prin care razele soarelui incalzesc Pamantul. In esenta corpurile sunt incalzite prin emanarea undelor cu radiatii infrarosii.

Sa luam ca exemplu panourile cu infrarosu marca ElectricSun. Ce avantaje prezinta? Ei bine:

 • Consuma cu 20% – 50% mai putin decat alternativele clasice
 • Au certificarea calitatii –TUV GS, ISO, ECM, IP54 si nu numai
 • Nu emana gaze toxice si nu consuma oxigen
 • Razele infrarosii au efecte terapeutice importante
 • Randamentul acestora este de 98% la care se adauga durata medie de utilizare de 25 de ani
 • Au garantie 5 ani
 • Sunt perfect create pentru a nu putea dezvolta medii propice de instalare a incendiilor, exploziilor sau alte accidente

Cu un astfel de panou poti incalzi o intreaga incapere. Poti monta foarte simplu si rapid chiar si doua panouri intr-o camera – depinde de dimensiunea acesteia. Aici regasesti mai multe oferte de panouri radiante ElectricSun.

 1. Semineele electrice 3D

Acest tip de seminee reprezinta o alegere mult mai buna in locul celor clasice. Semineele electrice 3D se regasesc in diverse tipuri la ElectricSun. Ce difera? Ei bine, diferenta consta in forma si concepul dupa care sunt create.

De exemplu, semineul electric 3D ElectricSun Paula semirotund poate fi montat pe perete, deci nu incurca in niciun fel. Il vei primi gata asamblat pentru a avea parte de un montaj simplu si rapid. Alte avantaje?

 • Tamplaria, renumita pentru calitatea sa premium, poate fi din MDF sau finisaj alb.
 • Poate fi folosit cu sau fara caldura. In cazul in care il folosesti pentru a incalzi incaperea, poti controla temperatura prin intermediul termostatului pe care il are incorporat.
 • Flacara poate functiona si independent de caldura. Ea se prezinta prin imagini realiste – efect autentic prin leduri de 10W.
 • Imita trosnetul bustenilor si reproduce imaginea focului arzand – toate aceste lucruri pot fi controlate de tine.

Mai trebuie spus si ca acest semineu se prezinta intr-o forma eleganta ce se poate integra usor in design-ul locuintei tale. Vezi aici si restul alternativelor, seminee electrice 3d ce se gasesc online pe Ecojoy.ro.

Alege sa iti incalzesti locuinta eficient prin sisteme de incalzire pe masura, ce vor intrece asteptarile tale in materie de functionalitate.


Tags: , ,

Leave a Reply