Servicii de securitate si sanatate in munca

April 1, 2021 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Muncitorii sunt atrasi in special de mediul in care isi desfasoara activitatea si modul in care ei lucreaza depinde in totalitate de acesta. Daca mediul este unul daunator si poate provoca imbolnaviri sau accidente, eficienta angajatilor scade, iar rata de angajare va fi si ea una mica. Pentru a creste aceasta eficienta si pentru a proteja totodata angajatii tai, apeleaza la servicii de securitate si sanatate in munca!

Crearea unui mediu confortabil, unde muncitorul sa poata fi sigur de integritatea lui corporala si mijloacele de protectie necesare va fi factorul cheie in obtinerea profitului. Cu cat angajatul este multumit, cu atat mai mult va lucra mai bine. In functie de munca prestata si domeniul in care activeaza, el trebuie sa beneficieze de aparatura si echipamente care sa ii protejeze sanatatea si viata de posibilele accidente de munca.

Serviciul de securitate si sanatate in munca este reprezentat de o serie de actiuni a caror scop este evident, asigurarea celor mai bune conditii pentru desfasurarea muncii si protejarea integritatii corporale, a vietii muncitorilor in vederea evitarii accidentelor de munca si imbolnavirii profesionale. Poti apela la servicii ssm de la Antirisk! Compania va pune la dispozitia ta seturi de masuri specifice in functie de afacerea pe care o ai.

Masurile specifice se adopta inca din executarea constructiilro, apoi sunt urmate de achizitionarea echipamentelor de munca si elaborarea tehnologiilor de fabricatie. Se urmareste indeaproape mentinerea unui nivel optim de securitate si sanatate in munca a celor care o presteaza. Solutiile aplicate vizeaza eliminarea sau minimum diminuarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala.

Atunci cand vine vorba de servicii de securitate si sanatate in munca, orice detinator al unei societati trebuie sa stie ca aceasta este urmatorul pas dupa inceperea activitatii. Evaluarea riscurilor de accidentare si/sau imbolnavire este precedata de implementarea unor masuri de evitare sau diminuare a acestora. In evaluarea respectiva se tine cont de mediul de munca, ce mijloace se folosesc la productie, care este sarcina de munca si executantul.

Compania Antirisk ofera posibilitatea tuturor societatilor de a implementa planuri de preventie si obtinere a autorizatiilor ssm. Planurile sunt compuse din masuri tehnice, organizatorice si sanitare care se aplica pentru obtinerea nivelului optim de securitate in munca. Exista cazuri in care unele societati necesita autorizatia ssm inainte de a incepe activitatea. Poti afla acest lucru tot prin intermediul companiei antirisk.ro.

Cel care detine o societate trebuie sa asigure totodata si instruirea personalului pentru securitate si sanatate in munca. Angajatii trebuie sa cunoasca si sa aplice de cate ori este nevoie, masurile ce au fost prevazute in planul de preventie si protectie. Acestea vor tine cont inclusiv de prevederile legale din domeniul SSM.

Protectia muncii se efectueaza dupa caz, prin lucratorii desemnati de propria competenta, sau servicii externe precum cele de la antirisk.ro. In cadrul site-ului poti afla toate detaliile despre servicii de securitate si sanatate in munca. Angajatii si mediul in care ei isi desfasoara activitatea vor fi factorii care desemneaza cum va evolua societatea.


Tags: ,

Leave a Reply