Servicii de inchirieri auto la preturi mici

January 5, 2021 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Inchirierea unei masini este un serviciu foarte des folosit. Daca trebuie sa te deplasezi intr-un oras la mare departare de locuinta ta si nu poti ajunge acolo cu masina personala, acest serviciu va fi cel mai util.

Poti conduce o alta masina, poate fi chiar acelasi producator pe care il ai deja sau poti invata cum e sa ai o alta masina. Apeleaza oricand la servicii de inchirieri auto Otopeni la preturi mici!

Site-ul fmnrent.ro iti pune la dispozitie numeroase autoturisme pe care te poti baza atunci cand ai nevoie de o masina. Desigur, pentru a te asigura ca stii deja ce presupune inchirierea unui autoturism, ai cateva informatii utile pe care le poti citi chiar inainte sa faci acest pas.

Inchirierea unei masini presupune cateva conditii pe care trebuie sa le indeplinesti. Astfel, daca ai deja 21 de ani impliniti si minimum 1 an de la data obtinerii permisului de conducere pentru categoria B, poti inchiria o masina.

Inchirierea unei masini este o alegere utila, de fiecare data cand te afli in aceasta postura. Fie ca este necesar sa te deplasezi intr-un alt oras cu serviciul sau ai venit in vacanta, fmnrent.ro iti asigura un autoturism pentru perioada sederii in Otopeni. Ai nevoie de cateva acte valabile, cum ar fi buletinul sau pasaportul, cat si permisul de conducere.

A beneficia de un autoturism in Otopeni nu a fost niciodata mai simpla! Trebuie sa trimiti o solicitare intr-un formular si sa specifici toate detaliile. Beneficiezi de servicii de inchirieri auto la preturi mici si un confort sporit! Masinile indeplinesc toate standardele europene de poluare, iar confortul tau atunci cand conduci este pe primul loc.

Serviciul de inchirieri auto este disponibil la sediu, cat si la aeroport. Astfel, daca vrei sa primesti un autoturism cand aterizezi sau vrei sa il predai la plecare, agentii FMN Rent se vor ocupa de acest serviciu. Masina pe care o inchiriezi poate fi condusa si de alte persoane, doar daca sunt indicati in contractul de inchiriere.

Avantajele inchirierii unei masini nu se opresc aici, ci vei avea parte de suport 24/24. Daca intampini probleme pe perioada inchirierii autoturismului, poti apela sau trimite mesaje, cat si email-uri pentru solutionarea lor. Vei primi returnarea garantiei la momentul predarii masinii. Conditiile sunt deja bine stiute: masina trebuie sa fie in aceeasi stare cum a fost primita initial.

Iti doresti sa ai parte de confort pe toata perioada vacantei in capitala? Cu fmnrent.ro este posibil acest lucru! Inchiriaza un autoturism la alegere si disponibil, iar familia ta va fi incantata de cladirile si peisajele din Otopeni si Bucuresti!

Fie ca esti delegat de la servici sau pur si simplu ai venit sa te bucuri de aerul din capitala, inchirierea masinii va fi o solutie foarte utila. In plus, nu mai trebuie sa iti faci griji in legatura cu uitarea lucrurilor in taxi sau metrou, deoarece masina va fi ca si a ta. Beneficiaza de servicii de inchirieri auto la preturi mici!


Tags:

Leave a Reply