Schimbarea sticlei la iPhone 7 Plus

December 12, 2020 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.
Schimbarea sticlei la iPhone 7 Plus

Cand vine vorba de a cumpara un telefon, cu totii vrem ca el sa aiba o memorie mare, o camera foarte buna, durata de viata a bateriei sa fie lunga, performante inalte. Doar ca telefoanele care indeplinesc aceste conditii sunt prea scumpe si nu sunt accesibile pentru toate persoanele, cum ar fi Iphone 11 Pro Max care are un pret urias de aproximativ 60.000 de lei. Dar daca doresti un telefon care are un pret prea mare pentru bugetul tau, ar trebui sa iei in calcul si varianta de a-l cumpara reconditionat pentru ca vei putea beneficia de o reducere in jur de 200-300 de lei. Multe persoane se feresc de alegerea unui telefon reconditionat pentru ca le este frica sa nu primeasca un telefon spart sau stricat sau care sa nu functioneze asa cum ar trebui. Tocmai de aceea, in randurile de mai jos voi explice ce inseamna un telefon reconditionat. 

Intr-un depozit ajunge un lot de telefoane. Inainte ca acestea sa fie expuse la vanzare, un angajat sau un tehnician al companiei are rolul de a verifica, de a desface un telefon pentru a-l testa sa vada daca functioneaza bine, daca nu prezinta nicio problema. In caz contrar, lotul va fi trimis inapoi si niciun telefon nu va fi expus. Dar daca totul este bine, telefoanele se vor scoate la vanzare cu pretul initial, iar cel care a fost testat va fi scos la vanzare cu o reducere de aproximativ 200-300 de lei, doar pentru ca a fost testat pret de cateva minute. Asa ca, daca vrei de exemplu, sa iti cumperi un Iphone 7 Plus, dar nu ai suficienti bani pentru a-l cumpara nou nout, trebuie sa iei in considerare varianta de a-l cumpara reconditionat, iar daca din buget iti lipsesc fix acei 200-300 de lei nici nu ar mai trebui sa stai pe ganduri, ci ar trebui sa il cumperi de indata. Nu trebuie sa iti fie teama ca vei primi un telefon spart si sa fie nevoie de un nou geam la Iphone 7 Plus, pentru ca daca telefonul ar fi fost spart nu s-ar mai fi scos la vanzare, ci ar fi fost trimis intregul lot inapoi. 

Multe persoane atunci cand vad un telefon redus se gandesc automat ca acel telefon are ceva, este stricat, spart, nu functioneaza bine, dar nu este adevarat. Un telefon reconditionat inseamna un telefon testat de catre un angajat timp de cateva minute pentru a se asigura ca lotul nu are nicio problema. 

Acestea fiind spuse, daca nu ai suficienti bani pentru a cumpara un telefon nou, poti sa te gandesti si la varianta de a-l cumpara reconditionat pentru ca poti beneficia de o reducere de 200-300 de lei si nu vei primi un telefon spart sau stricat, pentur ca un telefon reconditionat inseamna un telefon testat de catre un angajat. 


Tags:

Leave a Reply