Scaun de masaj la tine acasa, o realitate cladita cu ofertele Masatto

December 21, 2020 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Te-ai gandit cum ar fi sa ai un terapeut la tine acasa? La palate si in vechi timpuri mai marii in functie aveau slujnice la dispozitie. Acum totul este despre a descoperi un loc minune, un spa unde sa te mergi si sa te relaxezi ore bune. Cum ar fi insa ca toata relaxarea dupa care tanjesti sa fie mai la indemana? Da, se poate. Un scaun de masaj de la Masatto, la tine acasa, poate fi realitatea din viitorul apropiat.

Testeaza, cere sa ai la tine acasa fotoliul si rasfata-te in fiecare zi

Daca pana acum nu ai stiut despre oferta celor de la Masatto, este vorba de posibilitatea de a testa, gratuit, oricare din modelele de scaune masaj. Poti cere sa testezi si in Casa Masatto. Nu te costa absolut nimic si nu implica vreun efort din partea ta.

Practic o echipa vine la tine acasa cu fotoliul dorit, il instaleaza si te ajuta sa ii intelegi functiile. Timp de 30 de zile poti incerca nelimitat toate programele, toate functiile, combinate, automate sau manuale, in setarile dorite de tine.

Nu inseamna asta un rasfat la care nici nu visai? Asta pentru ca dincolo de toata tehnologia ce iti poate fi prezentata, vei dori sa incerci si sa faci testul practic al scaunului de masaj dorit.

Cand te decizi si iti spui: Il vreau!

Convins ca un fotoliu de masaj Masatto este ceea ce iti trebuie si inseamna realmente evadarea ta in paradis pentru ca iti intelege nevoile si maseaza cu fermitate unde este nevoie, poti trece la actiune. Sa il cumperi! Ai variante home use, prietenoase si din punct de vedere al pretului. Poti cere consultantilor sa te ajute sa identifici tipul de fotoliu ce iti place. De altfel ar fi bine sa ai o lista a preferintelor.

Un simplu calcul despre cat platesti pentru o sesiune de masaj la terapeut specialist, la spa si de cate ori ajungi intr-un astfel de loc, in comparatie cu nevoia ta si a familiei tale iti va demonstra ca in fond costurile pe care le vei avea acum la achizitie se pot amortiza destul de repede.

Gratie inovatiilor, functiilor pe care fotoliile de la Masatto le includ toata familia ta poate folosi un astfel de portal spre relaxarea divina. Asta pentru ca scanarea corporala va ajusta rolele pentru precizia masajelor. Afla mai multe despre acestea, functii si tipuri de fotolii, dar si despre ofertele curente, din cadrul paginii oficiale masatto.ro.

Contact:

Showroom in Bucuresti

Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97

Str. Costin Nenițescu, Nr. 14

+40 735 518 967


Tags:

Leave a Reply