Roti poliamida pentru cele mai durabila carucioare de marfa

November 26, 2018 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Carucioarele cu rotile reprezinta astazi ceva mai mult decat banal. Le vezi la orice supermarket si in orice gara, pana si batranii au inceput sa isi achizitioneze carucioare simple, de mana, pentru a merge la cumparaturi.

Acestea au avantajul ca asigura o libertate mai mare de miscare si au o greutate relativ scazuta, asigurand transportul facul al marfurilor in magazine spre casa de marcat si de la magazin spre domiciliu.

Pe de alta parte, marile magazine trebuie aprovizionate cu marfa in fiecare zi, astfel ca in sprijinul lucratorilor si manipulantilor de marfuri vin cele mai rezistente carucioare pe role. Acestea au nevoie nu doar de o rezistenta aparte, diferita de cele pentru cumparaturi, la care se adauga si alte caracteristici, atent studiate de producatori.

Ce sunt rotile de poliamida

Pana la a discuta despre roti poliamida, va trebui sa vedem ce este acest material, poliamida. In principiu, vorbim despre un material de sinteza, obtinut pe cale chimica, asemenea nailonului. Acesta are multiple intrebuintari in viata de zi cu zi.

Astfel, intalnim roti si accesorii din poliamida in utilizate în industria textilă, in industria fabricarii de autovehicule, dar si in medicina si in chirurgia moderna, la fabricarea tesaturilor pentru covoare sau in cea a echipamentelor sportive, datorită fiabilitatiii si mai ales rezistentei lor foarte mari.

Mai exista poliamidele care sunt obtinute pe cale naturala, asa cum este cazul lanii sau al matasii naturale. Dar, in principiu, aceasta se obtine astazi la scara larga pe cale artificiala, industria maselor plastice fiind un domeniu de referinta in acest sens.

Roti de poliamida pentru carucioare de aprovizionare

Cel mai cunoscut domeniu in care sunt folosite rotile de poliamida este insa cel al comertului. Din acest punct de vedere, carucioarele de aprovizionare sunt cele care folosesc in mod intensiv roti de poliamida. Acestea au avantajul ca sunt rezistente si fiabile, avand si avantajul ca sunt silentioase si fac dispozitivele pe care sunt amplasate usor de manevrat.

Mai mult, rotile de poliamida montate pe aceste carucioare de aprovizionare sunt extrem de flexibile, luand usor directia dispozitivului indicata de manipulant, la cel mai mic impuls.

Prin urmare, daca luam in calcul frecarea redusa pe care acestea o confera, dar si materialul durabil din care sunt construite, putem spune ca rotile din poliamida reprezinta solutia ideala pentru afacerile in domeniul manipularii si comercializarii de marfuri.

Iar daca doresti sa demarezi o afacere in acest sector, atunci viteza si siguranta in miscare sunt elemente esentiale pe care trebuie sa le iei in calcul.


Tags: , ,

Leave a Reply