Rigola pentru dus – un must have in baia personala

April 10, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Daca te aliniezi celor care doresc sa fie in trend cu noile aparitii in materie de amenajari interioare, atunci nu ar trebui sa treci cu vederea nici spatiul baii.

In mod cert un element care ar trebui sa existe in dotarea acesteia este rigola pentru dus. Vorbim despre o solutie la indemana – spun asta pentru ca o poti comanda si online, rigolesifoane.ro fiind o sursa in acest sens. Este produsul ce imbina utilul cu placutul, rezultand in eficienta sporita.

Poti asigura baii personale aspectul modern, elegant si totodata estetic cu ajutorul unui astfel de element cu un design inovator – rigola dus. Ai avantajul ca in prezent magazinele de profil propun optiuni variate privind rigola, adaptate dupa necesitati si preferinte variate. Dupa caz poti alege intre cele cu scurgere orizontala sau verticala.

Alege rigola potrivita din gama de la Rigolesifoane.ro

In principiu, aceste elemente sunt discrete, elegante si in linii minimaliste, astfel ca le poti include cu succes in decorul oricarui interior de baie. De altfel poti avea in vedere pentru cabina de dus una dintre optiunile regasite pe www.rigolesifoane.ro, pe care sa o alegi dupa caracteristicile baii proprii.

Spre exemplu, poti alege intre cele cu acoperire ceramica, daca interesul tau este de a viza o solutie cat mai discreta, insesizabila. In fapt numai muchiile rigolei sunt cele care raman la vedere, intrucat restul suprafetei sale este acoperit de faianta, respectiv de placi de gresie, in functie de ce alegi.

Daca vei arunca o privire rapida asupra rigolelor, in optiunile ce le regasesti in magazinul online mentionat, vei observa faptul ca fiecare dintre acestea sunt realizate dupa tehnologie inovativa, astfel de montarea nu va presupune un efort prea mare.

Este valabil indiferent de dimensiunile acestora. Desigur, se poate ca in cazul tau solutiile din magazin sa nu se plieze pe necesitate, astfel ca rezolvarea o reprezinta rigola realizata la comanda, dupa dimensiuni specifice.

Rigolesifoane.ro ofera clientilor sai si instructiuni de montaj precise. Cat despre partea de intretinere, aceasta nu presupune batai prea mari de cap.

Rigolele sunt realizate din otel inoxidabil de calitate superioara, astfel ca se pot curata cu usurinta. Mai mult decat atat, acest material prezinta o durabilitate extinsa, facand fata cu succes actiunii negative a unor factori precum agentii chimici, rugina ori diversi agenti corozivi.

Chiar daca mediul in care sunt instalate este unul predispus umezelii, nu sufera modificari de culoare si nu prezinta miros, cu intretinerea potrivita. Se recomanda sa folosesti o solutie pentru inox pentru a mentine rigola curata.

In orice caz, atunci cand alegi rigola asigura-te ca modelul repectiv este potrivit in cazul baii tale, ca este un sistem de scurgere care iti asigura rezultatele dorite.

Poate ca esti necunoscator al acestor elemente – sau poate nu – insa cu siguranta sunt apreciate la adevarata lor valoare de catre constructori, designeri si instalatori intrucat le usureaza considerabil munca, atat in ceea ce priveste partea de functionalitate, cat si cea de estetica.

Descopera aici oferta de rigole dus de la Rigolesifoane.ro, adaptata dupa cerinte de actualitate, ideale pentru preferinte dintre cele mai exigente.


Tags: , ,

Leave a Reply