Rechizitele, din nou in atentia noastra – de unde cumperi variat, de calitate si la preturi bune rechizite scolare

August 15, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Incepe acea perioada in care mai totul este marcat de inceperea unui nou an scolar. Desigur ca preocuparea de baza va fi despre rechizitele necesare. Pentru a nu cumpara in zadar, rechizite ce se dovedesc a fi de slaba calitate, o recomandare este Pintexim Fabrica de Papetarie.

Necesarul de rechizite scolare inseamna o sumedenie de caiete si alte accesorii, in functie si de nivelul de studiu, daca este prescolar sau scolar, daca este de nivel incepator sau dupa caz, la liceu.

Ce-i drept unele sunt strict necesare si general valabile, motiv pentru care pot fi cumparate inca de la inceput de an scolar, fara prea multe alte indicatii. Aici incadram instrumentele de scris, masurat, cele de corectat, creioanele colorate sau mai bine spus penarul cu de toate. De asemenea, caietele clasice, de tip dictando sau cele de matematica sunt clar necesare.

Nu pretul trebuie sa fie reperul, dar acesta conteaza si el

Suntem obisnuiti sa rezumam totul la ceea ce tine de pret. Doar ca, un caiet cu o coperta slaba, subtire care se rupe de la primele rasfoiri inseamna nevoia de a cumpara altul in scurt timp.

O investitie deloc de dorit. Asadar pana la a cauta ce este mai ieftin ar fi bine de contorizat ce este necesar, potrivit si de calitate. In acest sens o recomandare este Pintexim Fabrica de Papetarie.

Un magazin online cu tot ce ar avea nevoie un scolar este clar un aliat al parintilor, emotionati si ei de un nou inceput. Este o eficientizare a timpului alocat pentru aceste cumparaturi. Aici se gasesc accesorii – rigle, ascutitoare, creta, radiere etc. si pana la coperti variate, pensule, culori, acuarele etc.

Micul ghid pentru rechizitele necesare

Desigur ca sunt si trucuri pentru a cumpara inteligent, smart shopping fiind un necesar al zilelor noastre, in conditiile in care oferte sunt nenumarate, dar nu toate corespund cu ceea ce este necesar totusi.

Spre exemplu, o idee inedita este de a personaliza instrumentele de scris. Acestea pot fi comandate tot de la www.pintexim.ro. Astfel, scolarul are o stima de sine crescuta si simte ca are un stimul in plus de a merge la scoala – nu trebuie facuta asocierea cu un stres in plus in viata sa.

Pentru smart shopping parintii ar trebui sa tina cont si de:

  • Ghiozdane ce se pot ajusta.
  • Copertile nu trebuie sa aiba muchii ascutite.
  • Hartia caietelor trebuie sa fie suficient de groasa.
  • Instrumentele de scris sau colorat si alte accesorii nu trebuie sa aiba un miros puternic de chimicale.
  • Verificati furnizorul si producatorul pentru a descoperi mai multe despre calitatea produselor.

Chiar daca la clasele primare cumparaturile de rechizite sunt recomandate a fi realizate dupa inceperea anului scolar, dupa clare indicatii oferite de educator, profesori, aceeasi bataie de cap ramane de a gasi totul in timp util si la un pret bun.

Pintexim Fabrica de Papetarie reprezinta sursa complexa si ideala pentru a evita aglomeratia din magazinele clasice, fizice, precum si lipsa de stoc pentru unele produse. Oferta lor se regaseste in cadrul paginii oficiale.


Tags: , ,

Leave a Reply