RCA ieftin si rapid

April 25, 2012 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

In timp ce cautam pe batrunul Google, impreuna cu un prieten, “calculatoare” pentru  calcularea asigurarii auto, am gasit  un site online care se ocupa cu asigurari. Am navigat putin pe el, ne-am uitat atent si am inceput sa ne sunam prietenii sa ii intrebam daca stiu ceva despre acest site.  Spre surprinderea noastra, multi dintre ei  avea asigurari la rcaieftin.net si ni l-au recomandat ca fiind un RCA ieftin si usor de obtinut.

Am facut comparatia intre preturile oferite de rcaieftin.net si alte siteuri din aceeasi branse si am observat ca prietenii nostri au avut dreptate. Da, este unul dintre cel mai ieftin RCA.

Li se potriveste de minune numele de ” rcaieftin”, nu a fost pus la intamplare.  Vreau sa va zic ca firma este de 5 ani pe piata asigurarilor in varianta offline si din martie 2010 sunt si pe online. De la lansare pana in prezent siteul a strans o cifra fabuloasa de utilizatori, aproximativ 1 milion.

Era sa uit … aveti grije ca sunt promotii pe site, pe langa faptul ca gasiti o asigurare ieftina, gasiti si tichete cadou.

Fara accidente, pedala mai moale !!!


Tags: , , ,

Leave a Reply