Punctele tari ale unei unei huse de telefon

April 19, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Daca unii dintre noi cauta huse de telefon doar pentru ca asa le-au recomandat prietenii sau au vazut la altii, ei bine, trebuie sa iei in calcul si alte criterii atunci cand esti in cautarea unei protectii pentru smartphone-ul tau.

Nu de alta, dar la cat de scumpe sunt telefoanele din ziua de astazi, ar fi pacat sa ne zgarcim la cativa leuti in plus pentru a nu acoperi principalele riscuri si probleme de luat in calcul. Iata, in continuare, cateva lucruri pe care sa incerci sa leiei in calcul atunci cand esti in cautarea unei huse de telefon adecvate pentru telefonul tau.

Sa se inchida cum trebuie

In primul rand, criteriul principal pe care trebuie sa il indeplineasca o husa este protectia telefonului. Aceasta trebuie sa fie asigurata printr-o invelitoare perfecta pentru gadgetul tau sau, in orice caz, una care sa ii protejeze punctele critice. Dupa cum se stie, ecranul este cea mai vulnerabila componenta a telefonului.

In ciuda tehnologiei avansate, cea mai mica lovitura poate cauza crapaturi sau puncte inaccesibile pe ecran. Din acest motiv, protectia telefonului doar la colturi sau pe laterale nu rezolva problema. O husa pentru iphone 6 gen agenda sau de tip plic este cea mai avantajoasa in acest caz, din punct de vedere al asigurarii unei protectii totale.

Sa iti permita acces rapid la ecran

Chiar daca inchidem telefonul ermetic, trebuie sa ne gandim insa ca telefonul mobil este facut pentru a mai si raspunde la el. Din acest punct de vedere, un acces rapid si usor la principalele functii ale ecranului este esential in alegerea unei huse pentru iphone.

Avem astfel la dispozitie pe superbstore husele cu inchidere prin magnet, concepute parte peste parte, unde simpla detasare a uneia dintre „coperti” cu degetul iti poate oferi acces total la ecranul de start.

De asemenea, trebuie sa te asiguri ca husa iti permite o vizualizare cat de cat a principalelor functii ale telefonului, gen data, ora sau chiar notificari. Iar aici avem la dispozitie husele cu decupaj special in dreptul partii de sus a ecranului, pentru o vizualizare rapida a elementelor mai sus mentionate.

Sa aiba decupaj pentru mufe

Nu in ultimul rand, telefonul trebuie sa aiba acces facil la incarcare sau transfer de fisiere. Din acest motiv, husa ideala nu ar trebui sa obtureze mufele de alimentare sau de conectare a clablurilor de date ori castilor. Cu alte cuvinte, telefonul trebuie protejat, dar nu izolat de tot ceea ce inseamna conectivitate.


Tags: , , , ,

Leave a Reply