Produse pe care le folosesc femeile pentru a avea un par perfect

February 13, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Dat fiind faptul ca femeile isi doresc sa aiba un par perfect, acestea folosesc foarte des cele mai bune produse pentru tratarea si pentru ingrijirea parului, pe care le pot achizitiona de la Carespot de exemplu.

De ce Carespot? Ei bine, raspunsul este unul cat se poate de simplu si anume acela ca discutam despre un magazin online care comercializeaza produse care pot fi utilizate in viata de zi cu zi, atat pentru par, cat si produse cosmetice, parfumuri, bijuterii sau diferite alte produse.

Tinand cont de faptul ca acesta este un magazin online care comercializeaza de toate pentru toti, este firesc ca femeiel sa isi caute cele mai bune produse pentru par la Carespot.

SAMPON WELLA SP VOLUMIZE 250ML este un produs pe care femeile il pot folosi pentru a-si spala parul, iar produsul intareste parul si ii ofera volul. Creatina din compozitia sa fortifica si stabilizeaza parul din interior, polimericii elastici de ingrijire a parului creaza un film protector, iar componentele pentru volum se depoziteaza pe firele de par, vor stabiliza structura acestora din exterior si vor conferi un volum de durata.

SAMPON WELLA SP HYDRATE este un alt produs spre care se pot orienta femeile atunci cand isi doresc un sampon perfect, care sa le ofere o hidratare de lunga durata si care sa le ofere protectie activa impotriva uscarii. Acest produs este ideal pentru spalarea parului normal spre uscat, se aplica pe parul umed, dupa care se maseaza binesi se clateste parul din abundenta.

Femeile care pun mare pret pe podoaba lor capilara, cu siguranta nu folosesc doar sampoane, ci se orienteaza si spre tratamente de par. In acest caz, un Tratament-Spray reconstructiv cu cheratina poate reprezenta cea mai buna solutie pentru majoritatea doamnelor si domnisoarelor. Acest produs netezeste parul rapid datorita uleiurilor de argan, jojoba si migdale din compozitia sa.

Modul de aplicare este unul cat se poate de simplu, pentru ca se pulferizeaza un strat fin si uniform pe lungimi si pe varfuri, iar in cel mai scurt timp parul va deveni suplu si efectul va fi unul de durata.

TRATAMENT WELLA SP LUXE OIL KERATIN BOOST ESSENCE 100ML este un alt produs ideal pentru tratarea firelor de par, iar acesta ar oferi rezultate si mai bune daca ar fi utilizat alaturi de SP Luxe Oil Elixir Reconstructiv, care poate fi achizitionat tot de la Carespot. Acest tratament pentru par nu incarca parul, iar datorita uleiului de argan, uleiului de migdale si uleiului de jojoba, ofera rezultate spectaculoase si de lunga durata.

Acum, femeile care pun mare pret pe parul lor pot opta si pentru un BALSAM WELLA SP REPAIR de exemplu, care este ideal pentru parul degradat. Produsul repara zonele poroase, hraneste structura parului si il protejeaza impotriva fluctuatiilor externe. Mai mult decat atat, acest balsam pentru par ii ofera parului suplete si il regenereaza eficient in doar 30 de minute.

Asadar, acestea sunt doar cateva exemple de produse pe care le pot folosi femeile care intentioneaza sa aiba un par perfect fara prea mare efort.


Tags: , ,

Leave a Reply