Poze pentru botez

June 15, 2018 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Crestinarea unui copil este fara doar si poate unul dintre cele mai importante momente atat din viata parintilor, cat si din viata nasilor, asa ca in continuarea acestui articol vom discuta putin despre petrecerea de botez.

De ce despre petrecerea de botez? Pentru ca este cat se poate de evident faptul ca fiecare parinte dupa ce se termina ceremonia de crestinare a copilului sau, isi doreste o petrecere fastuoasa la care sa participe parintii, nasii, bunicii bebelusului, unchii, matusile, verisorii si celelalte rude, plus prietenii.

In acest sens, fiecare parinte discuta cu nasii despre petrecerea de botez, si se sfatuiesc pentru a lua cea mai buna decizie. Aici trebuie mentionat faptul ca exista parinti care detin o casa mare si care isi doresc ca petrecerea de botez sa se desfasoare acasa.

In schimb, exista parinti care merg pe ideea ca doar odata in viata are loc crestinarea celui mic, asa ca aleg sa sarbatoreasca acest moment important la un restaurant de lux din orasul in care locuiesc.

Ei bine, parintii care organizeaza petrecerea de botez pentru copilul lor trebuie sa se gandeasca si sa aleaga un fotograf botez cu experienta, pentru ca acesta trebuie sa imortalizeze cele mai importante momente de la ceremonia de crestinare a bebelusului de la biserica.

Fotograful trebuie sa surprinda tot ceea ce este important, toate momentele cheie de la ceremonie, asa ca doar un fotograf cu experienta se poate ocupa de acest lucru.

In ceea ce priveste fotograful, parintii pot opta daca isi doresc ca acesta sa fie prezent si la petrecerea care se desfasoara acasa sau la restaurant pentru a surprinde cele mai interesante momente, sau daca acesta va fi platit doar pentru a face poze la biserica.

De preferat ar fi ca parintii care tot au de gand sa opteze pentru serviciile unui fotograf botez, sa il lase pe acesta sa faca poze si la petrecere, pentru ca mai apoi sa aiba cat mai multe amintiri de la fericitul eveniment.

Exista parinti care pentru petrecerea de la restaurant opteaza si pentru photo booth Timisoara, pentru ca in acest fel nu doar ca isi vor face ei cele mai frumoase si cele mai interesante poze cu bebele proaspat crestinat, ci le vor oferi posibilitatea si invitatilor sa faca poze cu sau fara bebe.

Parintii care opteaza pentru o cabina foto evenimente Timisoara le vor oferi si invitatilor fotografiile facute la eveniment, pentru ca fotografiile vor fi tiparite pe loc, in maxim 10 secunde.

Cei care opteaza pentru o cabina foto se pot bucura de cele mai frumoase si cele mai clare fotografii realizate, pentru ca de cabina foto se va ocupa un operator profesionist cabina foto.

Parintii si nasii vor primi un numar nelimitat de poze, si vor putea opta pentru inchirierea cabinei pentru doar 4 ore de exemplu, sau pentru mai mult timp.

Asadar, atunci cand vine vorba despre petrecera de botez, toate detaliile conteaza foarte mult, insa fotografiile au un rol aparte deoarece ele raman dovada vie ca a fost o petrecere de botez deosebita.


Tags: , , ,

Leave a Reply