Porneste in aventura virtuala a jocurilor online!

September 23, 2012 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Jocurile online oferta multor oameni oportunitatea de a rezolva probleme cu care nu se intalnesc zilnic, de a interactiona cu personaje fascinante, de a conduce masini de vis, si in general, de a explora taramuri fantastice, fara sa isi paraseasca zona de confort. Odata cu cresterea enorma a internetului, multe astfel de jocuri au castigat faima si apreciere din partea jucatorilor, iar unele se gasesc chiar gratis.

Cand intri intr-un joc de aventura, castigi abilitatea de a-ti asuma un personaj interactiv. De obicei, acesta va fi un erou care va trebui sa completeze un puzzle sau sa indeplineasca niste sarcini pentru a salva situatia de risc prezentata. Exista mai multe astfel de povesti si de lumi descrise jucatorilor: multe se desprind din sfera science fiction-ului, in timp ce altele infatiseaza o atmosfera miseterioasa, fantastica sau chiar horror. Cu o grafica care se imbunatateste pe zi ce trece, in unele cazuri poti experimenta chiar situatii ultra realistice care te vor da pe spate.

O categorie aparte a jocurilor online de aventura, sunt jocurile de actiune, care sunt apropiate ca de cele traditionale in care iti pui in miscare abilitatile de a rezolva probleme, insa trebuie sa afisezi si o dexteritate deosebita, pentru ca, in cazul acestora actiunea se desfasoara foarte rapid si esti nevoit sa iei decizii din fuga. Unii oameni apreciaza jocurile de actiune mai mult decat cele de aventura.

Un exemplu faimos in intreaga lume, este jocul Tomb Raider. Acesta asigura o doza suficienta de mister si aventura, fara insa sa iti dea vre-un ragaz sa respiri. Ai parte de actiune din plin, iar personajul cu care joci, va trebui sa ucida creaturi periculoase, in timp ce rezolva mistere si colecteaza obiecte rare.Unii oameni au trasnformat jocurile de acest gen in adevarate experiente sociale, pentru ca adesea jocul le permite sa se alature unor comunitati online, impreuna cu care sa discute strategii, sa coalizeze impotriva unor monstrii sau sa lege prietenii. Dinamica jocului si disctractia de pe parcursul acestuia pot creste dramatic daca nu esti singur.

Cea mai buna parte despre cele mai mult dintre aceste jocuri online, este ca le poti juca fara sa platesti nimic. Poate ca un joc gratuit nu are grafica si complexitatea pe care le are unul pe care il cumperi, insa exista unele chiar super interesante: Heroes Arms sau Journey of Reemus sunt doua exemple de jocuri care ar putea sa te surprinda. Acestea au sunete incredibile si efecte vizuale chiar decente, ca sa nu mai vorbim de experienta interactiva din timpul jocului. Iti pot oferi ore, daca nu zile intregi de distractie nesperata fara sa te coste nimic. Ce ai de pierdut?


Tags: , , , ,

Leave a Reply