Poker online

June 4, 2012 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

M-am decis sa ma bag la poker, nu e punctul meu forte, dar mi-am facut cont pe un forum de poker online, un fel de “seopedia” pentru webmasterii romani, cine are cont acolo stie despre ce vorbesc. Cum am ajuns sa imi fac cont pe forumul holdem.ro.
Sunt un impatimit al pariurilor sportive, nu joc sume foarte mari ca Mircea Badea, care a pariat 150 milioane ca bate Bute, biletele mele au sume cu zerouri mai putine. Nu stiu care a fost faza la meciul lui Bute, de ce a luat in halul ala bataie, parca era prima data cand intra intr-un ring de box si isi punea o pereche de manusi in mana. Cica ar fi fost trucat se tipa pe la tv si prin presa romaneasca si ar putea fi adevarat, voi ce credeti ? Dar am vazut foarte multe persoane care au parit bani grei doar pe Bute si au luat o mare teapa. Dar daca Bute va avea ocazia sa isi ia revansa, cred ca il va face praf pe Froch, daca ii vin minitile la cap si ne face mare surpriza ca in Anglia.
Sa terminam cu Bute si sa vorbim despre poker, mai aexact poker online. Cum la fotbal este o mica pauza, fotbalistii trebuie sa isi ia si ei o vacanta, sa mearga prin Dubai, dupa un sezon plin de performanta, cu victorie dupa victorie, mai ales la astia din Liga 1, mi-am facut cont pe un site de poker online. Forumul pe care mi-am facut contul este unul dintre cele mai mari comunitati de poker din Romania, are aproximativ 10000 de membri activi. Sper sa invat multe trucuri despre poker de la aceasta comunitate si poate sa castig cateva mii de euro din poker 😀 . Inainte de a ma baga la un turneu de poker online, vreau sa invat si sa analizez acest joc, un joc al mintii si nu trebuie sa uitati ca este un joc de logica si de matematica. Noroc este doar 10%, nu iti tebuie doar noroc pentru a castiga. Multa bafta.


Tags: , , ,

Leave a Reply