Organizezi nunta pentru 2020? De ce ai nevoie pentru o petrecere pe cinste?

November 26, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

 

Nunta este mai mult decat momentul de celebrare a unirii a doua destine, este despre emotii si distractie la cote maxime. Fie ca esti invitat sau te afli in centrul atentiei, esti persoana care a facut pasul cel mare, distractia este cea care trebuie sa dicteze intreaga desfasurare a actiunii, a serii de neuitat.

Daca joci rolul personajului principal in acest tablou, cel al nuntii, stii prea bine cat de mult conteaza feedback-ul pe care il primesti la final din partea invitatilor. Pe langa o muzica buna, o locatie de vis, ai nevoie si de cateva trucuri pentru ca distractia sa fie in toi. In cele ce umeaza iti voi face o recomandare pe care merita sa o incerci.

„Lasa-ti invitatii sa descopere gustul bauturilor adevarate!”

Motto-ul echipei Bar Blade, lasa-ti invitatii sa descopere gustul bauturilor adevarate, este cel sub semnul caruia se poate desfasura si toata petrecerea ta. De fapt, echipa, cu site-ul oficial barblade.ro, are pentru tine deja pregatit un pachet de zambete, atmosfera si distractie la cote maxime. Sa nu mai vorbim despre amintirile eterne pe care le veti crea impreuna.

Tu alegi tematica barului, iar ei isi vor pune profesionalismul la treaba!

Stii foarte bine ca un serviciu complet, sub semnul profesionalismului, face diferenta in cadrul unui eveniment. Cand vine vorba despre bauturi, daca ele sunt alese pe spranceana si pregatite pe masura, vor reprezenta motorul petrecerii.

Iti doresti o tematica anume a barului? Ei bine, echipa Bar Blade vine cu cateva sugestii interesante – lemonade bar, candy bar, sushi bar si chiar punch interactive bar.

Open bar – tot mai mult in atentia viitorilor miri

Atunci cand incepi organizarea nuntii stii prea bine ca cele mai bune sfaturi vin de la persoanele care au consumat deja acest evenimemt. Nu putini sunt mirii care recomanda open barul echipei Bar Blade celor ce sunt in toi cu pregatirile pentru profesinalismul fara cusur al echipei.

Open barul este ideal pentru nuntile cu multi invitati si bineinteles cu gusturi diverse in ceea ce priveste bautura. Avand in vedere ca trebuie sa te ocupi de tot ce inseamna organizare si totul este contra timp, nu vei avea inca o grija pe cap si anume organizarea open barului pentru ca echipa se ocupa de tot in locul tau. Mai exact, ei vor face stocul, vor alege ingredientele, staff-ul, de transport se ocupa tot ei, iar lista poate continua.

Selection bar este cel de care ai nevoie pentru ca distractia sa fie in toi. Stii prea bine ca un bar clasic de cocktail-uri nu este suficient, va deveni plictisitor si monoton pentru invitatii ce nu prefera sa consume doar astfel de bauturi. Selection bar vine cu ceva in plus, ceva inedit, iar pentru a afla la ce ma refer mai exact, te invit sa accesezi barblade.ro.

Pentru a obtine un pret pentru toate serviciile pe care aceasta echipa tanara ti le poate oferi cu drag este nevoie doar sa accesezi link-ul de mai sus si sa completezi formularul de cerere a ofertei.


Tags: ,

Leave a Reply