Nu mai ai cum sa simti

January 21, 2016 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Mi-e greu sa ma gandesc la ce ai fi vrut tu pentru mine.. Oare pe mine nu ma intreaba niciodata viata ce vreau, de ce am nevoie?

Cele mai mari dorinte ale mele sunt tragice, iar fericirea mea e cu poza ta in rama..

Nici macar nu e o situatie obisnuita.. E totul neclar, incolor. Sau poate ca e color, dar sunt eu daltonist.

Si ce daca mi-o fac singur, si ce daca imi spun ca sunt sanse mici sa mai existe o iubire care sa ma ajute sa accept idea ca te-am pierdut..

Oare mai exista cineva care sa ma iubeasca asa cum m-ai iubit tu, si in care sa se merite sa investesc sentimente?

Oare sa ma obisnuiesc cu gandul ca tu nu mai esti si sa fac ce imi spune multa lume, sa move on?

Intrebari fara raspuns, la momentul asta e greu sa iau o decizie..nu pot lua una radicala.

Timpul trece.. sufletul si corpul incep sa se diferentieze. Ma gandesc cu spaima la momentul in care corpul va ceda..si dupa ce va pacatui, sufletul va muri de rusine, de vina, de remuscari..

Tentatiile sunt la tot pasul..parca le rezist uneori din ce in ce mai greu, desi in majoritatea timpului le dau skip usor. Da, usor.. parca e mult mai usor cand cineva te iubeste, cand astepti pentru cineva sau ai pe cineva sa dai jet tentatiilor.. cu gandul ca o astepti pe “ea”.

E mult mai usor sa traiesti fara cineva langa tine cand stii ca, intr-o zi .. va apare. Dar cand stiu ca nu vei mai apare, simt ca mor.

Cand vad cate-o tentatie, de obicei imi vine sa vomit.

Cand ma simt atras, chiar si pentru o secunda..de jocul acela, cand ma trezesc imi vine sa intru in pamant de rusine..si parca nu pot. Simt ca nu sunt demn sa-l impart cu tine.

Mi-as cere iertare pentru tot .. Si te-as ruga ca, orice ar fi .. sa nu suferi si sa-mi dai putere sa rezist..sa pot astepta ziua in care ne vom reuni.

Si nu ai cum sa imi simti bratele in jurul gatului tau, buzele sarutandu-te tandru sau mainile mangaindu-te..nu ai cum sa-mi simti umarul cand plangi la fereastra mea sub forma de picaturi de ploaie, nu ai cum sa imi oferi umarul cand ma prabusesc in pat strangandu-ti perna in brate si imaginandu-mi ca esti tu ..

N-ai cum sa-mi simti mana care te strange dimineata si nici sa auzi glasul care vorbeste la capatul unei alei , spunand in genunchi cu ochii in pamant ca te iubeste..

“Acelasi eu..cel pe care l-ai facut sa se simta ca cel mai important lucru din viata ta”.


Tags: , ,

Leave a Reply