Nascuti ghinionisti?

January 24, 2016 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Se intampla ceva, mereu se intampla ceva, mereu..  chiar si atunci cand esti pregatit, si cand muncesti mult pentru a ajunge la ceva realist, nu la ceva greu de atins, esti tras inapoi sau tinut pe loc. De ce? Ne multumim sa zicem ca este ghinion, insa daca asa ne-a fost scris?

Eu unul nu cred in zodiacul din ziare, mi se par doar vorbe de claca, pentru ca spun multe prostii si generalitati care se potrivesc majoritatii oamenilor indiferent de zodie. Insa sunt cativa, iar istoria a oferit cateva nume, cel mai cunoscut fiind Nostradamus, care a “citit” destinul unor oameni in ..el stie unde.

Si te intrebi daca este drept sa ti se duca pe apa sambetei visele, sa muncesti in zadar, sa joci un rol deja scris pentru tine.

Daca intr-adevar asa este, si am din ce in ce mai multe motive sa cred ca asa e vazandu-i pe cei din jurul meu, pe mine, pe cei apropiati, ca noi, de fapt, suntem niste papusi in mainile destinului.

Se spune ca Dumnezeu ne-a oferit posibilitatea de a alege sa fim buni sau rai, insa de ce unii oameni cand vor sa fie rai nu pot, iar altii care vor sa se schimbe in bine nu reusesc, chiar daca vor asta, muncesc pentru asta, insa pare ca nu au nici o iesire din situatia lor?

M-a gasit ora de filozofie si pe mine, iar imi pun intrebari nemuritoare :-j…

ps: in cazul in care e ceva adevarat din ce am scris eu acolo, ma intreb oare de ce suntem responsabili de ceea ce facem, din moment ce deja ne fusese scris sa actionam intr-un anume fel 😕 ..


Tags: , ,

Leave a Reply