Motive pentru care sa alegi mobila de living la comanda

June 6, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Apartamentele sau casele de locuit actuale nu mai au aceeasi compartimentare si functiune pe care o aveau cu cativa ani in urma. Astfel, daca pana nu demult apartamentele erau compuse din sufragerie si dormitoare, astazi, locul sufrageriei a fost luat de living.

Bibliotecile cu rafturi care acopereau pereti intregi, pline cu carti, au fost inlocuite, treptat, de mobilier minimalist, care are mai mult rol de decor, decat de depozitare.

De asemenea, este nelipsita comoda pentru televizor, insa aceasta are cu totul alte dimensiuni si design. Mai mult, televizorul este posibil ca nici sa nu ocupe loc pe ea, cata vreme acum sta agatat de perete. Nu in ultimul rand, este la moda ca livingul sa faca corp comun cu bucataria deschisa, spre exemplu, cu insule pentru gatit sau pentru luat masa, pe sistemul occidental.

Din nou, acest lucru schimba total datele problemei, mai ales cand esti in cautarea unui mobilier care sa se potriveasca unui spatiu recompartimentat si nu standard. Este motivul perfect pentru care sa alegi mobila de living la comanda. Ce avantaje iti aduce insa aceasta alegere? Vom vedea in randurile ce urmeaza.

Se potriveste perfect spatiului

In primul rand, atunci cand alegi mobila de living la comanda de la arta-mobilei.ro, ai garantia ca aceasta se potriveste perfect spatiului tau de locuit. Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la dimensiuni sau la materiale, pentru ca acestea sunt alese direct de producator, care va trimite in prealabil pe cineva sa se ocupe de toate aceste aspecte.

Practic, atunci cand alegi mobila la comanda, ai avantajul ca beneficiezi de proiectare gratuita, prin simulari pe calculator care iti vor arata pe loc cum va arata casa ta mobilata.

Nu mai ai nevoie de alte corpuri conexe

De asemenea, odata cu achizitia unui mobilier la comanda de la https://arta-mobilei.ro, nu trebuie sa mai umbli prin magazine cu ruleta dupa tine, in cautarea corpurilor de mobilier care sa iti umple spatiul.

Pur si simplu, nu mai ai nevoie de alte corpuri conexe, cata vreme poti comanda absolut tot ceea ce ai nevoie odata cu proiectarea mobilierului la comanda. Daca doresti spatii suplimentare de depozitare, acestea pot fi gandite din start, fara a mai apela la mixuri care sa iti incarce inutil camera.

Montaj gratuit

Nu in ultimul rand, prin mobila la comanda vei beneficia de montajul inclus in pretul de achizitie. Lucru care nu se intampla, spre exemplu, la magazinele de tip „do it yourself”, unde iti sunt livrate niste cutii acasa, iar apoi trebuie sa angajezi alti mesteri care sa ti le asambleze.


Tags: , ,

Leave a Reply