Momente magice la petrecerile copiilor

March 2, 2018 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Perioada copilăriei e cea mai misterioasă și magică perioadă din viața noastră. Nu numai că orice este posibil și că putem călători oriunde dorim, oricând, dar e și cea mai inocentă perioadă a vieții noastre. O perioadă lipsită de griji, de probleme, de bătăi de cap, o perioadă în care joaca și imaginația se înțeleg cel mai bine.

Când creștem și devenim adulți, trebuie să-i înțelegem pe cei mici și să nu încercăm să le distrugem lumea misterioasă în care trăiesc, o lume pe care doar ei o pot înțelege.  Cum spunea și Micul Prinț „Oamenii mari nu pricep niciodată nimic și este obositor pentru copii să le dea întruna explicații”.

Ceea ce majoritatea adulților uită uneori, e că „Toți adulții au fost odată copii… Dar numai câțiva își reamintesc asta”. Nu trebuie să le distrugem niciodată visele celor mici, ci trebuie să-i lăsăm să își imagineze tot ce vor ei, cum am făcut și noi la rândul nostru.

Petrecerile reușite pentru copii, sunt petrecerile care îi lasă să viseze, care nu le distrug lumea lor imaginară, ba din contra, contribuie la crearea ei. Însă pentru aceasta, aveți nevoie de momente magice la petrecerea copiilor voștri, momente pe care numai o echipă de animatori petreceri copii ar putea să le aducă.

Dar cine sunt aceste personaje misterioase menite să facă din petrecerea copilului tău un moment de neuitat? Ei bine, aceste personaje sunt, după cum sugerează și numele echipei, magice. Au puteri extraordinare care le permit să îi înveselească pe cei mici și să le ofere clipe de neuitat. Cum se numesc aceste puteri?

În primul rând, acest personaje misterioase sunt înzestrate cu foarte multă răbdare și înțelepciune. Știm cu toții că lucru cu copii nu este chiar atât de ușor precum se spune. Ca să-i înțelegem pe deplin pe cei mici, trebuie să intrăm în mintea lor și să ne aducem aminte de momentele în care am fost și noi ca ei.

În plus, aceste personaje magice mai au și alte puteri. Sunt foarte carismatice și zâmbărețe și reușesc să intre imediat în sufletul celor mici. Astfel, copiii vor fi atenți la toate instrucțiunile pe care le primesc, pentru că știu că pot avea încredere în unul de-al lor.

Animatorii pentru copii au și puteri magice. Aceștia se pot transforma în personajul favorit al copiilor! Fie că e vorba de un personaj dintr-un film, fie că e vorba de un personaj dintr-un desen animat foarte cunoscut, animatorii pot lua orice formă e nevoie pentru ca petrecerea copilului tău să fie un succes deplin!

Și, ultima dar nu cea din urmă, poate cea mai importantă putere dintre toate, e dragostea. Fără dragoste pentru copii, animatorii nu ar mai exista. Acesta este principalul element ce îi țin în viață și le oferă energia necesară pentru a face din orice petrecere obișnuită, una cu totul specială.

Deci, dacă vrei să ai parte de momente magice la petrecerea copilului tău, alături de personaje magice, atunci apelează la o echipă de animatori pentru copii pentru ca cei mici să fie purtați în lumea magică a copilăriei!


Tags: , ,

Leave a Reply