Mobila din dormitor, la un click distanta

June 18, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Te-ai saturat de patul tau de acasa? Asa spunea un cantec acum vreo 20 de ani, dar de fapt refrenul asta e mai actual ca niciodata, in special in sezonul estival, cand pare ca din cauza caldurii nu-ti mai gasesti nicicum pozitia de somn.

Si pentru ca nimanui nu-i place sa care mobila, in special pe temperaturile astea, cum ar fi sa-ti aloci o zi de weekend in care sa nu faci altceva decat sa-ti faci setupul perfect pentru mobila dormitor pe net, si daca chiar iti place ceva poti face direct mobila la comanda bucuresti sau in orice alta localitate.

Cauti ceva special? Fa-ti mobila la comanda de la Promobila!

Dincolo de atelierele specializate pe asa ceva, mobila dormitor la comanda poate fi o optiune deloc de neglijat atunci cand sunteti in cautare de ceva in mod special si nu doriti sa mergeti doar pe ce va ofera un anumit showroom. Vrei un pat in care sa incapa si cainele si pisica, o mobila dormitor care sa dea bine si cu garderoba prietenei?

Atunci chiar te poti baza pe cataloagele online de mobila comanda Bucuresti, pentru ca optiuni vei gasi destule, important e sa fii decis ca stii ce vrei. Ai grija la culori, sa nu fie nici prea tipatoare, dar nici prea plictisitoare, pentru a pastra un balans perfect intre luminozitate si confortul ochilor.

Lucrul cu un designer interior

Mai nou, fie ca vin din mediul corporatist sau cel putin din cel in care salariile sunt un pic peste medie, din ce in ce mai multi clienti opteaza pentru a lucra cu un designer de interior, tocmai pentru a alege solutia cea mai confortabila bugetului si spatiului lor.

Asta inseamna inca o cheltuiala in plus din banii pusi deoparte doar pentru mobila la comanda din dormitor inseamna si personalitate, stil si unicitate, lucruri care in timp se amortizeaza mai mult decat ne putem imagina la momentul cumpararii.

Asadar, e bine sa fim atenti la noile trenduri cand vine vorba de mobila la comanda. In Bucuresti, de exemplu, este inca la moda minimalismul, astfel incat, daca nu detii o camera spatioasa, incearca sa eviti paturile prea voluminoase, pentru a-ti pastra libertatea de a te misca liber.

E bine sa-ti masori spatiul pentru a sti ce se potriveste cel mai bine in fiecare colt, iar apoi sa vezi optiunile care te aranjeaza cel mai bine.

Iar toate aceste lucruri nici macar nu vor fi in sarcina ta. In momentul in care vei achizitiona un set de mobila la comanda Bucuresti, proiectarea, montajul si transportul iti vor fi asigurate de catre compania producatoare. Poti sa vezi aici toate ofertele de mobila dormitor de la Promobila.


Tags: , ,

Leave a Reply