Metode de slabit eficiente

December 18, 2018 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Retete de slabit exista destul de multe, insa nu toate dintre ele sunt la fel de eficiente si benefice corpului uman.

Nu demult au aparut pe piata produsele nutrific, despre care se spune ca te ajuta sa slabesti imediat. Despre acestea stim ca sunt obtinute numai din plante si se spune ca asigura o slabire sanatoasa.

Produsele de slabit dau corpului toate elementele nutritive de care acesta are nevoie pentru a ramane sanatos, fara sa defecteze functionarea vreunui organ intern. Insa acum parerile intre cei care au incercat sa slabeasca sunt impartite, unii au slabit, altii nu.

Aceste produse trebuie luate numai cu sfatul unui medic naturist, nu trebuie sa le luam de capul nostru. Specialistii spun ca poti slabi sanatos folosind un tratament slabit personalizat.

Fata de alte cure de slabire, programul de slabire stabilit de nutrific poate insemna sanatate intr-un singur cuvant. Multi pentru, a slabi, recurg la tot felul de sucuri dietetice, deoarece ei cred ca daca elimina din alimentatia zilnica zaharul, problema slabirii e ca si rezolvata.

Este adevarat ca indulcitorii sunt un prim factor din cauza caruia poate aparea obezitatea, insa trebuie stiut ca cei care consuma bauturi dietetice in exces sunt expusi la multe pericole, unele dintre acestea putand fi afectiuni grave cerebrale.

O alta greseala pe care o fac cei care doresc sa slabeasca o constituie eliminarea totala a grasimilor din alimentatia lor. Acestia trebuie sa stie in primul rand ca grasimea are un anumit scop in alimentatie si ca prin intermediul acesteia unele vitamine sunt absorbite de catre organism.

De exemplu, organismul nu poate produce vitamina D sub actiunea soarelui daca in piele nu exista grasimi.

Altii folosesc sportul pentru a slabi, si la unii acesta chiar da rezultate bune. Sportul este unul dintre cele mai sanatoase cure de slabire. Si nu numai ca ne slabeste, ci ne ajuta sa fim mereu in forma.

Si cand spunem toate astea ne referim strict la sportul activ, care consta in alergat de obicei. Caci, daca folosim un sport static drept cura de slabire, atunci acesta nu ne va slabi, doar ne va tonifia muschii.

In zilele noastre mai exista o conceptie, si anume aceea ca daca mananci la ore tarzii te ingrasi.

Trebuie stiut ca aceasta este total neadevarata. Mancatul la orice ora te poate ingrasa, nu doar cel la ore tarzii, caci grasimile se pot depune la orice ora. Altii sunt de parerea ca daca renunta la fumat se vor ingrasa.

Acesta nu reprezinta un motiv de ingrijorare, deoarece nicotina are rolul de a intensifica metabolismul si de aceea, cei care se lasa de fumat iau putin in greutate, iar pentru ca acest lucru sa fie evitat trebuie urmarita cu atentie doza de calorii din alimentatia zilnica.


Tags: , ,

Leave a Reply