Mentalitatea bloggerilor romani

August 18, 2010 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Majoritatea bloggerilor romani mi se par cam superficiali si foarte comozi. Majoritatea si-au facut blog deoarece se poate face niste bani cu el. Daca nu se faceau bani cu blogul, erau foarte putini cei care aveau un blog in ziua de azi. Acum cred ca exista peste 50-60 de mii de bloguri.
Toti bloggeri vor sa castige bani, dar nu prea isi dau silinta, iar din cer nu pot sa cada.
Pana te cauta firmele mari, sa le faci reclama, cel mai usor de a beneficia de niste avantaje sau de a castiga niste premii sunt concursurile, adresate bloggerilor.
La concursurile adresate bloggerilor, poate participa orice blogger, rar se pune conditia sa ai un numar de vizitator sau PR min 2,3 sau 4.
Majoritatea premiilor care sunt puse la bataie la un concurs, au o valoare intre 500-1000 de euro.
Ce fac bloggeri romani ? Intra, citesc regulile concursului si dupa lasa comentarii de genu:
“e facatura” , “nu se merita” ,”As incerca, dar trebuie sa le fac lor reclama, asa ca ma las pagubas”, “baieti destepti, o sa obtina o gramada de linkuri fara prea mare cheltuiala”,”Am o presimtire ca e fake”, “Nu ma bag in asa ceva..sa fac reclama la altii si cica castigi…EXPERIENTA:)) “.
Cei care lasa astfel de comentarii se cred Dumnezeu… de unde stiu ei ca acel concurs este facatura sau nu se dau premiile… Eu as avea o intrebare pentru ei: Dovezi aveti de acuzati ca sunt facaturi si nu se dau premiile ?
Si daca te uiti la comentarii iti dai seama ca cel care acuza este unu cu 10 vizitatori si PR 0, in cel mai fericit caz 1… Ce reclama faci tu ?
Daca sunteti bloggeri buni, participati la concursuri si demonstrati-va calitatile.


Tags: , ,

Leave a Reply