Masti faciale medicale de unica folosinta

January 14, 2021 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Odata cu aparitia virusilor noi si starilor create de acestia, panica privind sanatatea fiecaruia s-a instaurat rapid.

Mastile faciale medicale sunt impuse pentru a tine la distanta infectarea. De asemenea, acestea sunt folositoare si pentru alte intrebuintari. Spre exemplu, daca ai probleme cu respiratia si nu s-au solutionat, ii poti feri pe cei din jurul tau de aceasta. Mastile se pot purta in orice domeniu activezi si oriunde. In spatii inchise sau deschise, mastile au acelasi grad de protectie.

Recomandarea specialistilor este sa eviti contactul direct cu majoritatea persoanelor si sa nu te deplasezi in spatiile aglomerate. Daca ai nevoie de masti faciale medicale, le poti comanda de pe coneltex.ro/masti-faciale-medicale_. Site-ul iti pune la dispozitie un set de 50 de bucati, ideale pentru tine si familia ta!

Mastile faciale medicale de pe coneltex.ro sunt de unica folosinta, asadar nu le reutiliza! Daca vrei incerca sa le speli sau sa le sterilizezi cu diferite substante, vei reduce din gradul de protectie. Fiind masti de unica folosinta, nu este recomandata sterilizarea lor.

Astfel, dupa o singura utilizare, arunc-o la un cos de gunoi cu capac si asigura-te ca nu va ajunge pe mâna nimanui. De asemenea, mastile nu trebuie folosite de catre persoane diferite. Fii responsabil purtând masti medicale faciale!

Utilizarea unei masti de catre mai multe persoane creste riscul de infectare cu mai multi virusi. Chiar daca esti doar racit si ”ai sterilizat” masca, indiferent de materialul acesteia, nu permite altor persoane sa o foloseasca. Un numar de 50 de masti este suficient pentru doua persoane in decurs de aproximativ o luna. Pe coneltex.ro poti achizitiona mai multe cutii pentru tine si familia ta.

Mastile medicale au un grad mai mare de protectie decât cele din materiale textile. Cele din urma pot pune dificultati in respiratie si nu vei fi la fel de protejat. Desi sunt reutilizabile si se pot spala si calca la temperaturi mari, acestea te protejeaza ca o masca medicala.

Mastile faciale medicale de pe https://www.coneltex.ro/masti-faciale-medicale_ sunt avizate de Ministerul Sanatatii! Acesta este un factor foarte important in calatoria ta spre o viata sanatoasa.

Riscul de infectare si de a ajunge pe patul de spiral poate fi redus cu usurinta, daca respecti indicatiile autoritatilor si te protejezi prin purtarea mastilor. Fiecare persoana isi doreste ca cei dragi sa fie feriti de ceea ce este Coronavirus, gripa si alti microbi fatali.

Orice virus, oricat de inofensiv ar fi, combinat cu alte boli de care poti suferi, creeaza o stare generala de rau, din care iesi foarte greu.  Exista riscul de a te infecta cu o gripa severa si nu cu noul virus, asadar protejeaza-te si fii responsabil purtând masti faciale medicale!


Leave a Reply