Lucruri de facut atunci cand angajati un fotograf de nunta in Brasov

January 11, 2018 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Cautati un fotograf de nunta in Brasov? Nu este o sarcina simpla si poate fi uneori confuza. De unde stiti ca ati facut alegerea corecta pana cand nu este prea tarziu? Dupa nunta, nu va puteti intoarce in timp pentru a obtine imaginile corecte.

Iata un ghid pentru a cauta fotograful potrivit pentru nunta ta Brasov sau imprejurimi. Fotografii de nunta se rezerva din timp. Cu cat obtineti mai repede lista cu fotografii doriti, cu atat mai probabil veti obtine fotograful pe care il doriti in ziua dumneavoastra speciala.

Decideti ce buget aveti pentru aceasta parte importanta a nuntii dvs. Nu trebuie sa spargeti o banca pentru a obtine un fotograf grozav, dar trebuie sa aveti idee despre cat de mult puteti cheltui pentru acest lucru. Nu doriti sa lasati sarcina unui amator pentru a va capta amintirile placute din acea zi.

Este cu siguranta unul dintre cele mai mari regrete pe care il puteti avea daca nu sunt facute cum trebuie. Cautati un fotograf nunta Brasov profesionist care se incadreaza in bugetul dvs.

Faceti-va o lista cu locurile in care sa va pozati. Este important ca fotograful dvs de nunta sa va duca in locurile cele mai frumoase din zona, in care sa faceti fotografii cu vedere la lac, la o cladire sau peisaj de poveste. Ar fi frumos sa aveti in albumul de nunta fotografii din locurile visate.

Uitati-va pe site-urile web ale fotografilor de nunti Brasov care va plac pentru a restrange cautarea. Uitati-va la galeriile fotografiilor din trecut pentru a vedea daca va place ce au facut. Aflati cat mai multe informatii pe care le puteti gasi pe site-ul lor.

Care sunt preturile lor? Ce va fi inclus in pretul respectiv? Aveti drepturi asupra imaginilor sau va trebui sa platiti separat pentru fiecare imagine? Urmarind site-ul lor va poate oferi multe raspunsuri, dar va poate aduce de asemenea si multe intrebari.

Creati o lista scurta. Decideti-va in alegerea a 3 – 5 fotografi de nunta din Brasov pe care doriti sa ii vedeti in persoana. Acesta este un pas foarte important.

Apelati-i pe cei din lista si stabiliti un timp pentru a va intalni cu ei. Retineti ca, probabil, acest lucru va trebui sa se faca intr-o zi lucratoare, deoarece weekend-ul lor este, de obicei, umplut cu poze ale altor nunti.

Insistati sa va intalniti cu ei pentru a putea vedea ce fel de echipamente vor utiliza, precum si alte fotografii din portofoliul lor. Nu stati doar la o cafea pentru a-i lasa sa va alimenteze cu ceea ce vor sa stiti. Multi oameni va pot spune ce vreti, dar dovada profesionalismului este in imagini.


Leave a Reply