Littleprints.ro – locul unde parenthood-ul capata un nou sens

July 6, 2021 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Ca parinti, va doriti ce e mai bun pentru copilul vostru. Va doriti sa-l feriti cat mai mult de toxicitatea alimentelor, a mediului si produselor cu care intra in contact. Desigur, este o lupta apriga, imposibila practic, fiindca nu-l puteti feri de toate. Dar cel putin in primii ani ai vietii, puteti alege sa investiti in produse de calitate premium, produse care stiti ca nu-i vor face rau, nu ii vor provoca alergii sau iritatii.

Vremea in care este bebelus trece repede, deci protejarea acestuia poate fi sporita pentru a va asigura ca isi dezvolta organismul si imunitatea sanatoase si puternice. Little Prints este unul dintre locurile preferate de mamici si tatici ce pretuiesc calitatea, sanatatea si moda bineinteles, fiindca acum sunt anii in care faceti cele mai multe fotografii si captati fiecare amintire.

De ce sa alegi produsele de aici

Daca ati auzit de Bibs, atunci deja este un punct de reper al acestui magazin cand vine vorba de calitate. Little Prints au fost primii care au adus publicului din Romania suzetele Bibs, atat de apreciate chiar si randul influencerilor nostri.

Acestea vin in 4 categorii diferite si anume Bibs Color, Supreme, Couture si De Lux. Fiecare categorie este unica in felul sau, avand diferente ale formei tetinei si scutului. Forma tetinei imita sanul mamei, fiind mai usor de acceptat de catre bebelus, oferindu-i confort si siguranta.

Suzetele Bibs sunt realizate din materiale naturale, non-toxice, fara PVC, BPA sau ftalati. Datorita faptului ca tetina lor este confectionata din latex natural, este indicat a se schimba suzeta o data la 4-6 saptamani, fiindca isi modifica forma, iar astfel veti proteja maxilarul celui mic.

Bibs Color are scutul predispus spre exterior, pielea din jurul guritei bebelusului avand contact minim cu suzeta. Astfel, sunt prevenite iritatiile, iar orificiile de ventilatie ajuta la o circulare mai buna a aerului, uscand mai rapid pielea din jurul gurii. Suzetele Bibs vin disponibile in 3 dimensiuni si anume 0-6 luni, 6-18 luni, 18+ luni.

Pe langa suzetele Bibs, cei de la Little Prints incanta parintii si cu produse de la brandul propriu sau de la altele de renume precum Mushie, Finn + Emma sau Konges Slojd. Aici este o lume unde calitatea se imbina cu frumusetea, fiindca cei de la Little Prints stiu ca parintii moderni isi doresc si articole de imbracaminte, accesorii si jucarii care sa fie si in tendintele actuale.

Descoperiti catalogul lor cu produse premium accesand site-ul oficial www.littleprints.ro.

Contact: 0725 766 847


Tags:

Leave a Reply