Implant dentar intr-o singura zi? Realizabil in Bucuresti, la Dental Premier

January 24, 2020 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Implantul dentar este astazi o modalitate de reconstructie a dintilor, valabila in majoritatea cazurilor, pentru orice categorie de varsta, incepand de la 18 ani. Un avantaj al acestuia e faptul ca ulterior vei simti dintii exact ca pe ai tai si totodata ca vor arata identic cu dintii naturali.

Un motiv frecvent pentru care romanii si nu numai aleg implantul dentar este legat de viata sociala, din care multi se retrag pentru ca se simt inconfortabil sa vorbeasca, sa zambeasca sau sa manance in public cand au dinti lipsa. Celalalt motiv vizeaza problemele care apar, in timp, din cauza unor dinti lipsa.

Indiferent insa de motive, cert este ca implantul dentar reprezinta o procedura de reconstructie a danturii de interes astazi. Posibilitatea de a-l realiza intr-o singura zi este mai mult decat o curiozitate pentru cei mai multi.

Chiar daca cei mai multi asociaza o astfel de procedura stomatologica cu o cantitate mare de durere si disconfort, realitatea sfideaza – intr-un sens pozitiv – cand serviciile de implantologie intr-o singura zi sunt realizate la Dental Premier, in Bucuresti.

Este vorba despre o clinica stomatologica ce revolutioneaza domeniul medicinii dentare prin tehnologii si metode de top. Esenta – deosebit de importanta in acest context – o reprezinta medicii ultraspecializati ai clinicii, care fac o diferenta majora in ceea ce priveste calitatea lucrarilor si implicit rezultatele de care au parte pacientii.

Implantul dentar intr-o singura zi – avantajele tale la Dental Premier

Probabil te intrebi cum e posibil sa ai parte de un implant dentar rapid intr-o zi. Cand te gandesti la pasii pe care ii presupune o asemenea procedura, iti vine greu sa crezi ca se poate ca implantul si lucrarea provizorie sa fie realizate intr-un timp asa scurt.

Fara a lungi prea mult vorba, afla ca medicii detin Certificatul de Excelenta Fast & Fixed by Bredent, precum si o experienta indelungata in aplicarea tehnicilor in cauza.

Iata care sunt avantajele unui astfel de serviciu:

Prin implant, radacina lipsa este inlocuita cu succes. Se adauga lucrarea fixa care aduce avantaje estetice considerabile (nici nu se observa ca nu e dintele natural). De asemenea, riscul de atrofiere a osului este stopat, dar si retractia gingiei este prevenita. Ulterior pot fi realizate proteze dentare fixe – daca in alte cazuri ar fi fost necesare cele mobile.

De asemenea de mentionat sunt: functia masticatiei – recapatata, aspect al fetei si zambetului – imbunatatit, nevoia de a slefui dintii naturali adiacenti – eliminata, defectele de fonatie – de domeniul trecutului. Calitatea vietii sociale creste dupa o astfel de procedura, dar si confortul psihologic este sporit.

Iata cat de mult poate face un implant dentar si cu atat mai mult cel realizat intr-o singura zi. Afla mai multe despre acest serviciu pe dentalpremier.ro.


Tags: ,

Leave a Reply