Huse de telefon – Protectie, siguranta si aspect placut

January 15, 2017 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Protectia si siguranta telefoanelor noastre reprezinta un aspect destul de important, iar asta din cauza faptului ca telefonul reprezinta un obiect personal si ca orice obiect personal, acesta merita si are nevoie de o atentie deosebita. Exista fel si fel de factori externi, in primul rand, care pot ajuta la deteriorarea telefoanelor noastre mobile, iar cei mai cunoscuti dintre acestea sunt apa si praful. Atat apa, cat si praful pot duce destul de simplu la defectarea telefoanelor noastre mobil, iar din cauza acestui aspect riscam sa ramanem fara acestea pentru o perioada destul de lunga de timp. Insa, pentru a evita toate aceste lucruri, cat si altele care pot duce cu usurina la deteriorarea sau defectarea telefoanelor noastre mobile, este necesar si chiar indicat sa le dotam pe acestea cu huse de telefoane.

Apple-iPhone-5C-Casse-Collage-AppStoreDaca la inceputurile lor, husele de telefoane erau asemanatoare cu niste saci de dimensiuni mici, care se strangeau la gura, si nu contribuiau cu absolut nimic la siguranta si protectia telefoanelor noastre mobile, in ziua de azi lucrurile s-au schimbat semnificativ, caci azi sunt realizate diferite tipuri de huse de telefoane, care mai de care mai performante si realizate din materiale care mai de care mai benefice pentru siguranta si protectia telefoanelor noastre mobile. Astfel ca, atunci cand dorim ca telefoanele noastre mobile sa fie in siguranta, indiferent de situatie, trebuie sa stim ca putem opta pentru echiparea acestora folosind huse din silicon, huse din plastic sau huse din piele.
Husele din silicon reprezinta ultimul concept in materie de huse de silicoane. De performantele acestor tipuri de huse este destul de simplu sa ne dam seama, caci siliconul este un material destul de moale si flexibil, iar din acest fapt rezulta ca el este un bun attenuator in cazul loviturilor si al cazaturilor. Mai mult decat atat, husele din silicon pot cu adevarat sa dea teleoanelor noastre mobile un aspect placut si destul de elegant. Alege o husa samsung galaxy s7 pe acest site.

Husele din plastic reprezinta intr-un singur cuvant, popularitate. Si spun asta pentru ca, in tara noastra, husele realizate din plastic reprezinta numarul unu in materie de vanzari de huse de telefoane. Si asta datorita faptului ca majoritatea tinerilor din tara noastra opteaza pentru achizitionarea de huse din plastic, din cauza simplului motiv ca acestea se pot personaliza foarte usor. Astfel ca, se pot cumpara astfel de huse personalizate din absolut orice magazin in care se vand accesorii gsm. Cei mai multi dintre tinerii din ziua de azi opteaza pentru achizitionarea de huse personalizate, pe suprafata carora sunt inscriptionate diferite simboluri reprezentative sau diferite imagini, in functie de preferintele fiecaruia.

Husele din piele sunt folosite mai ales in cazul protectiei telefoanelor de ultima generatie. Aceasta husa htc m9 realizate din piele naturala poate cu adevarat sa redea unui telefon o nota maxima de eleganta si sa il scoata pe acesta in evidenta ori de cate ori este nevoie.


Tags: ,

Leave a Reply