Husa perfecta pentru telefonul tau

March 8, 2016 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

In zilele noastre, telefonul mobil pentru multi nu mai reprezinta doar o necesitate, ci si un mod de exprimare. De aceea multi tin la telefonul lor mobil ca la ochii din cap si mereu incearca sa il fereasca pe acesta de factorii care ii pot dauna si care pot sa ii deterioreze acestuia infatisarea. Unele statistici arata ca in special femeile sunt cele care au o grija desavarsita de telefonul lor mobil si il pastreaza pe acesta in cele mai bune conditii. Insa oricine poate face asta, daca alege ca telefonul lui mobil sa fie ” imbracat” intr-o husa de telefon.

Husele pentru telefoane sunt create din diferite materiale, mai bune sau mai putin bune, insa acest lucru se vede la preturile lor. Este normal ca o husa din silicon sau piele sa fie mai scumpa decat una din plastic, deoarece husele realizate din silicon sau piele dau atat o nota de siguranta mai mare oricarui tip de telefon, cat si o nota de eleganta mai mare.

Husele create din plastic reprezinta insa avantajul ca sunt mult mai usor de personalizat, asa ca daca dorim ca telefonul nostru mobil sa fie personalizat cu o anumita imagine sau cu un simbol, o husa de telefon din plastic ar face treaba mult mai usoara. Insa cand ne gandim la o husa de telefon nu trebuie ca primul lucru luat in calcul sa fie aspectul pe care aceasta i-l poate da telefonului mobil, ci siguranta de care acesta are nevoie. O husa de telefon din plastic poate in primul rand sa ajute la zgarierea telefonului mobil, asta in cazul in care nu avem nenorocul unor lovituri sau impacturi cu solul, caci atunci daunele ar putea deveni mult mai grave.

Asa ca este recomandat sa dai un ban in plus, dar sa cumperi un lucru de calitate. Si lucrurile de calitate care stau la baza sigurantei unui telefon mobil se numesc huse din silicon sau din piele. Husele din silicon sunt create special pentru fiecare tip de telefon mobil, permitandu-i acestuia o functionare corecta si o siguranta destul de sporita. In cazul in care telefonul mobil iti va scapa din mana, dar acesta este ” imbracat” intr-o husa din silicon, exista sanse destul de mari ca acesta sa nu se defecteze la impactul lui cu solul. Husele din piele nu confera telefonului mobil o siguranta la fel de mare ca cele de silicon, insa acestea au in avantaj faptul ca pot oferi telefonului mobil o nota maxima de eleganta.

In ultimul timp au aparut pe piata husele de telefon create din policarbon, destul de bune in ce priveste siguranta ce le-o ofera telefoanelor mobile si la foarte mare cautare mai ales in randul posesorilor de smartphone-uri.
In concluzie putem spune ca orice detinator de telefon mobil ar trebui sa priveasca husa ca pe un obiect necesar pentru siguranta acestuia.


Tags: , ,

Leave a Reply