Horoscop de dragoste pentru zodile populare

September 23, 2012 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Urmarind un horoscop balanta bine facut, veti observa ca persoanelor nascute sub acest semn le place sa fie demostrative in dragoste, adica sa isi insoteasca cuvintele cu fapte de fiecare data. Daca te iubesc, iti vor spune si iti vor arata asta. Sunt loiali si credinciosi dar numai cand intalnesc iubirea adevarata. Sunt foarte romantici si deosebit de senzuali, insa cateodata se pot dovedi a fi incapatanati si enervanti. Printre trasaturile lor negative se numara si indecizia si temperamentul vulcanic. Zodiile cu care sunt cel mai compatibile sunt Gemenii si Varsatorii.

Scorpionul (23 octombrie – 22 noiembrie)
Scorpionii sunt pasionali, dar si posesivi. Intr-o relatie arata multa loialitate, insa dau impresia ca sunt foarte misteriosi si ca ascund tot timpul ceva. Un scorpion trece cu usinta cu vederea chiar si cele mai mari defecte ale unei persoane daca este indragostit. Sunt extrem de emotionali, insa nu prea arata lucrul asta. De obicei se ascunde in spatele multor straturi. Sunt incapatanati si nu te vor ierta prea usor daca ii ranesti. Sunt secretosi si usor de facut gelosi. Se potrivesc de minune cu Racii si Pestii.

Segetatorul (23 noiembrie – 21 decembrie)
Segetatorii sunt de incredere si orice horoscop de dragoste iti va spune sa ai incredere deplina in ei. Ii raneste profund sa te indoiesti de loialitatea lor. Au nevoie de libertate, chiar si intr-o relatie. Adora sa li se faca complimente si nu ii deranjeaza sa isi ia riscuri sau sa faca sacrificii pentru persoana pe care o iubesc. Problema lor este insa, ca e destul de dificil sa ii faci sa se implice cu adevarat intr-o relatie. Daca o fac totusi, se tin de ea pana la capat. Segetatorii sunt curiosi si cicalitori cateodata. Le ia mult timp sa ia o decizie, sunt extravaganti, lipsiti de tact si destul de incapatanati. Tind sa vorbeasca sau sa actioneze fara sa se gandeasca la consecinte. Se potrivesc bine cu Berbecii si Leii.

Capricornul (22 decembrie – 19 ianuarie)

Toleranti in orice relatie, tot timpul deschisi la nou si saritori la nevoie, capricornii sunt persoane pe care poti sa te bazezi fara teama ca o sa regreti mai tarziu. Nu fug de relatii de durata, nici de angajamente. Adesea insa sunt temperamentali, pesimisti, incapatanati si retrasi. Nu prea rateaza ocazia sa ii critice pe ceilalti. Taurul si Fecioara sunt zodiile cu care au compatibilitatea cea mai ridicata.

Varsatorul (20 ianuarie- 19 februarie)
Nimeni nu se va plictisi intr-o relatie cu un Varsator. Sunt inventivi si isi surprind adesea partenerul cu tot felul de initiative. Nu sunt gelosi, si chiar si atunci cand sunt, nu se lasa manati de sentimente. Sunt loiali si raman cu persoana care ii iubeste cel mai mult pentru au nevoie sa fie apreciati, iubiti, si chiar adorati. Sunt iubitori, sensibili, calzi. Trasaturile mai putin pozitive sunt trecerea rapida de la o stare de spirit la alta, lipsa de diplomatie si adesea sunt atat de directi, incat sunt nepoliticosi. Varsatorii se inteleg bine cu Gemenii si Balantele.

Pestii (20 februarie- 19 martie)
Pestii sunt romantici si artistici in sinea lor. Sunt partneneri loiali si de incredere. Te intelegi cu ei cu usurinta si vei vedea ca sunt deschisi si comunicativi. Prefera relatiile pe termen lung. Sunt suspecptibili la emotii extreme si nu au deloc simt practic. Sunt temperamentali, ii judeca pe ceilalti, si dau semne de egoism cateodata. Pestii sunt compatibili cu Racii si Scorpionii.


Tags: , , , , ,

Leave a Reply