Hidrofoare ejector pentru gospodaria ta

January 11, 2021 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Realizarea irigațiilor și furnizarea apei menajere din puțuri sau fântâni cu o adâncime mai mare de 9 metri se face cu ajutorul hidrofoarelor. Pentru a putea obține apa de la acea adâncime, ai nevoie de hidrofoare ejector pentru gospodăria ta. Acestea au capacitatea de a furniza apa de la adâncimi până la 30 de metri și până la 100 de litri în vasul cu care sunt prevăzute.

Hidrofoarele au rezervoare sub presune și pompe ce potlua apa din ape stătătoare și puțuri, conducând-o direct la locul dorit. Utilizarea lor este recomandată pentru gospodării și micii consumatori.

Dacă sunteți o familie mică și aveți nevoie de apă pentru irigații sau pentru robineții de la baie și bucătărie, un hidrofor cu ejector este soluția ideală. Poate fi achiziționat pentru îndeplinirea tuturor proceselor casnice.

Pe shop-einstal.ro ai la dispoziție astfel de dispozitive ce au capacitatea de a asigura debitul necesar de apă chiar și într-o gospodărie medie. Propria grădină va arăta fabulos pe tot parcursul anului, datorită irigațiilor efectuate pe baza hidroforului.

Nu trebuie să îți mai faci griji în legătură cu secetă și temperaturi mari, deoarece florile, fructele și legumele vor avea parte de apă direct din puț sau fântână.

Alege hidrofoare ejector pentru gospodăria ta și orientează-te perfect către schemele de montaj! Schemele de montaj sunt absolut necesare pentru instalarea eficientă a hidrofoarelor. Shop Einstal îți oferă posibilitatea de a achiziționa atât hidrofoare, cât și scheme pentru instalarea lor.

La o adâncime de maxim 30 de metri, hidrofoarele pot conduce apa cu ușurință în casa ta. În funcție de litri necesari, hidrofoarele au diferite capacități ale vasului unde se adună apa. Se pot instala în case cu etaj sau fără, unde familiile nu sunt atât de numeroase.  În caz contrar, inconvenientul va fi apa insuficientă pentru toți membrii.

Pe site-ul shop-einstal.ro găsești hidrofoare cu o capacitate a vasului începând cu 24 de litri, până la 100. Bugetul pe care te-ai hotărât să îl aloci acestui aspect va alege și modelul de hidrofor.

Hidrofoarele cu ejector sunt o soluție potrivită pentru familiile care vor să reducă din suma facturilor. Apa pe care o poate genera un hidrofor nu va lua parte la facturile obișnuite, fiind o reducere considerabilă a acestora.

Hidrofoarele disponibile pe shop-einstal.ro sunt într-o varietate de modele și specificații. La fiecare produs sunt detaliate caracteristicile acestora, pentru a-ți facilita alegerea. Poți achiziționa hidrofoare simple, cu o capacitate de 24 de litri, sau inteligente, cu o capacitate de 60+ litri.

Achiziționarea unui hidrofor inteligent înglobează o pompă automorsantă din fontă, un vas presotat, manometru, un racord cu 5 cai și unul antivibrant. De asemenea, este prevăzut cu hidrofor. Hidrofoarele cu acest tip de automorsare pot asigura cu ușurință absorbția apei, chiar și în cazurile in care sistemul de absorbție are bule de aer sau pierderi de apă.

Opțiunea hidrofoare ejector pentru gospodăria ta își va dovedi beneficiile în timp. Facturile nu mai sunt la fel de costisitoare și te bucuri de apă la discreție!


Tags: ,

Leave a Reply