Hai la plite electrice!

July 24, 2016 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Esti tanar sau batran, nu conteaza daca gatesti putin sau mult. Daca esti in cautarea unei plite electrice atunci ai nimerit unde trebuie.

Cele ce urmeaza nu sunt totusi interzise nimanui.

Prima oara cand am vazut o plita incorporabila am zis ori ca este un mixer de dj ori ca pot sa o iau intr-o expeditie in care voi dormi la cort. M-am inselat.

Ideea este ca plitele incorporabile se gasesc, cum s-ar zice, pe toate strazile, iar zilele trecute se facea ca un amic imi recomanda –in urma marturisirii ca nu ma pricep intr-ale bucatariei- sa imi cumpar un astfel de produs electrocasnic.

Ce plita electrica mi-a facut cu ochiul?

Totul se poarta pe net. Stim asta cu totii, deci mi-am deschis browser-ul de pe telefon si am zis ca, mai bine, ma impiedic in viteza net-ului decat de aglomeratia de pe strazi. Nu voiam sa ma vad printre rafturile unui magazin, ca o adevarata gospodina, cum invart de butoanele plitei electrice si scot ce “e mai bun” din mine.

Asadar, unul dintre magazinele online pe al carui site am aterizat imi prezenta, bine randuit, un numar aproximativ la fel ca in filmul din care ne-a ramas intiparit urletul de razboinic “This is Sparta!” , adica imi afisa 300 + 9 de plite incorporabile.

Ce sa mai! Modelele Zanussi, Whirpool, Arctic, Beko, Bosch, Franke, Gorenje, Samsung, Siemens defilau, isi prezentau functiile, design-ul, textura si culorile. Unele, onorabile la pret, chiar prezentau interes. Printre aceastea se numarau si:

  • Plita electrica al carui negru lucios este potentat de culoarea mata a butoanelor. Fabricata de Hansa, prevazuta cu 4 arzatoare, din sticla vitroceramica, realizata intr-un stil retro. Ma bucur de o garantie de doi ani si nu ma ustura nici buzunarul
  • Plita electrica fabricata de Beko, o cumpar in rate, are aprindere integrata, un suport de vase din fonta, latimea de 60 de centimetri si prezinta un mix intre bronz (butoanele) si antracit (restul)
  • Plita electrica ideala pentru cea mai mica bucatarie din lume: are doar doua arzatoare! Motiv de fericire- gatim fara sa murdarim prea mult. Facuta de Hansa imi promitea ca ma va insoti cu contract de garantie cel putin 2 ani. Daca mai achitam si pretul unui pachet de tigari ma bucuram de inca un an legitim de cununie

Plitele electrice – Pick up them online

Primul model imi facea cel mai tare cu ochiul. Se potrivea de minune cu al meu frigider, all black, cu afisaj albastru neon.

Ocrotitorul relatiei dintre mine si plita electrica nu era nimeni altul decat Badabum.ro, un site prietenos, in stare sa raspunda onorabil buzunarelor romanilor.

Iata cum prin intermediul unei comenzi online am economisit si timp si mi-a fost si livrat produsul acasa. Fara mers prin magazine, totul de la mine de acasa.

Va doriti o plita electrica? Verificati oferta Badabum.ro!


Tags: , ,

Leave a Reply