Guess who’s back ..2

January 21, 2016 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Am mai folosit asta odata, ce conteaza, blogul meu… o folosesc iar.

Dupa saptamani de repaus, ianculescul.com revine cu forte proaspete ca sa leneveasca cu diploma ( din nou).

Mnoa, n-am murit ( din pacate), nici nu ma simt mai bine dar astea sunt detalii.

Am trait sa vad in acest timp cine mi-a fost prieten adevarat, si cine a vorbit .

Am avut multi prieteni care au vorbit ..au promis, dar cand cortina s-a lasat jos .. am ramas cu vorbele. Drept rasplata pentru tot ceea ce ei imi turuiau ca am facut pentru ei a fost dezamagirea..promisiuni neonorate, minciuni. Au fost cateva persoane, insa una m-a dezamagit cel mai rau.

Am fost dezamagit, trecand prin inca o dezamagire mare, doar ca acum .. a durut mai mult. Persoana era prea speciala, prea “buna” la suflet ca sa se coboare atat de jos, dar ..asta e.

Dupa iar au venit si mi s-a reprosat  ca iert greu. Da, ce as avea de iertat, faptul ca v-ati batut joc cand treceam prin cele mai grele momente din viata mea si ca mi-ati intors spatele facandu-ma sa ma simt ca un cacat? Ohh da, nu e mare lucru. Parerile voastre de rau sunt egale cu zero atata timp cat ati facut intentionat, cu buna stinta si dupa ce va cereti iertare nu schimbati nimic.

Au stiut sa ma raneasca si dupa, si, asa cum am zis, sa-mi faca si mai grea perioada.

Au fost doar cativa..cei care au vorbit mai putin, pentru care am facut mai putin ..ei au fost acolo, restul.. doar cu vorba, si cu scuzele.

Tipic omenesc, sunt alaturi de tine cat am nevoie, cand ai tu nevoie brusc am probleme atat de mari incat nici un telefon sau sms nu mai pot sa-ti dau, d-apoi sa raspund la telefoanele /mesajele promise sau sa fiu langa tine cand o fac.

Si ei mai au pretentia sa fie totul ca inainte .. Asa e, dupa ce m-ati dezamagit atunci cand a contat mai mult, facan-du-ma sa ma simt prost si sa-mi doresc si mai mult moartea .. nu cred ca mai e nimic de demontrat. Daca vrei iertare, arata ca iti pare rau cu adevarat, cu prin superficialitate, lipsa rabdarii si tupeu o s-o capeti. Daca tot va sunt atat de drag, deh..

Ei, asta e, o sa trec si peste asta in cele din urma, mai greu sau mai usor, dara nici eu nu stiu de ce mai sunt in stare oamenii atunci cine?

Si ..pana la urma “Guess who’s back?”

I EM.


Tags: , ,

Leave a Reply